Lauridsen: Keskitytään asioihin, joita teemme hyvin

Jokerit aloittaa uuden peliviikon maanantaina Hartwall Arenassa, kun vastaan asettuu itäisen konferenssin Traktor Tsheljabinsk. Puolustaja Oliver Lauridsen haluaa nähdä lännen kärkijoukkueen jatkavan vahvoja esityksiään kotijäällä hyvän vieraskiertueen jälkeen.

Jokerit napsi viisi pistettä kuudesta mahdollisesta tällä viikolla Minskistä, Pietarista ja Podolskista. Kotijäällä helsinkiläiset ottivat tätä ennen kolme suoraa voittoa ja kuuden pelin pisteputki on nostanut joukkueen läntisen konferenssin piikkipaikalle. Maaleja on syntynyt 24, mikä on KHL:n paras lukema. Peli on ollut raikasta ja aktiivista. Sitä pyritään jatkamaan maanantaina.

-Voimme aina työstää tiettyja asioita, mutta meidän ei tarvitse väkisin etsiä huonoja juttuja, koska peli kulkee hyvin, Lauridsen sanoo.

-Mielestäni meidän pitää keskittyä tekemään niitä asioita, joita olemme tehneet hyvin, ja yrittää olla tasaisia 60 minuutin ajan jokaisessa ottelussa.

Katso puolustajan haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Maanantain ottelu Traktoria vastaan alkaa klo 18.30 ja liput hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta tai hallilta ennen peliä. Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022