Lauantai-illan huumaa luvassa kotona – Dinamo Riika vastassa

Jokerit päättää neljän pelin viikkonsa lauantaina Hartwall Arenassa, kun vastaan asettuu Dinamo Riika. Nicklas Jensen povaa vaikeaa peliä, mutta luottaa omiensa voimaan makoisan TsSKA-voiton jälkeen.

Jokerit kuritti TsSKA Moskovaa torstaina neljästi ja nappasi kaksi tärkeää pistettä kotikaukalossaan. KHL:n kärkijoukkueen puolustuspää on ollut tälläkin kaudella miltei mahdoton läpäistävä, sillä ainoastaan kerran aiemmin oli TsSKA:n verkkoon tehty neljä maalia.

-Voitto oli todella tärkeä. Alla oli vaikea jakso, jossa tulokset eivät olleet kääntyneet meille. Pelasimme huonon pelin Moskovassa tiistaina, mutta muuten olemme olleet vähän epäonnekkaita. Eilen joukkueemme luonne mielestäni näkyi. Pelasimme todella vahvasti molemmissa päissä, Jensen kiitteli.

-Tuolla tavalla meidän pitää pelata jatkossakin. Tuntui todella hyvältä kaataa sarjan kärkijoukkue. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, hän alleviivasi.

Jensen iski tehot 1+1 ja oli isossa roolissa, kun Jokerit sai ylivoimallaan tulosta huippujoukkuetta vastaan. Avauserässä tanskalainen oli alustamassa Kristian Vesalaisen osumaa ja niittasi itse kiekon verkkoon toisessa erässä.

-Halusimme vain laukoa enemmän. Kahden miehen ylivoimalla sovittu kuvio toimi ja saimme siitä johtomaalin. Se oli Kristianilta loistava laukaus, Jensen kehui.

-Kun ylivoima ei toimi, pitää vain yksinkertaistaa asioita ja saada kiekkoja maalille. Geoff (Platt) oli molemmissa maaleissa maalivahdin edessä tekemässä maskia juuri niin kuin pitääkin. Kyse on pienistä asioista, mutta ne pitää tehdä oikein. Eilen homma toimi ja toivottavasti saamme lisää onnistumisia jatkossakin, tanskalaistykki kertoi.

Lauantaina vastassa on Dinamo Riika, joka pelaa moneen vuoteen parasta kauttaan KHL:ssä. Torstaina joukkue yllätti SKA Pietarin jatkoajalla 3-2 ruotsalaistähti Linus Videllin hattutempun siivittämänä. Dinamo on lännessä yhdeksäntenä viiden pisteen päässä playoff-viivasta.

-Lauantaista tulee kova ottelu kuten aina heitä vastaan. Heidän itseluottamuksensa on varmasti korkealla SKA-voiton jälkeen. Meidän pitää jatkaa samalla tavalla kuin eilen eli pelata hyvin molemmissa päissä, Jensen painotti.

Jokereille ottelu on jo viikon neljäs, mutta TsSKA-voitto oli pisteiden lisäksi iso energiabuusti. Kaikki tiedostavat, että lauantain jälkeen edessä on joulu läheisten kanssa ja pari päivää lepoa jääkiekosta. Viimeisessä pelissä ennen pientä paussia halutaan jättää kaikki jäälle.

-Eilisestä voitosta sai paljon virtaa ja meillä on hyvä tunnelma kopissa. Tänään palautellaan hieman ja saadaan kroppaa käyntiin. Olemme valmiita huomenna, se on varmaa. Haluamme päästä viettämään joulua voiton kautta, Jensen sanoi.

Jokereiden ja Dinamo Riian välinen ottelu alkaa lauantaina klo 16.00. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019