Lätkämarssi jatkuu – Jokerit ja Reissu Ruoti pitkään jatkosopimukseen

KHL:n huippuseura Jokerit ja Reissu Ruoti ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan. Ruoti on edelliset kaksi vuotta tuottanut Jokereille sekä edustusjoukkueen, A-junioreiden että kulloisenkin Helsingissä vierailleen KHL-seuran kuljetukset pääkaupunkiseudulla ja tarpeen mukaan muillakin alueilla.

-Yhteistyö Reissu Ruotin kanssa on viime vuosien aikana ollut erittäin sujuvaa. Erityismaininta fiksuista ja asiansa osaavista kuljettajista, joiden panos pelaajien sujuvassa liikuttamisessa on aina tärkeää. Myös yhteisesti brandatty ja Jokerit-väreihin valmistettu linja-auto on tuonut lisäarvoa, kun silmää iskevä Jokeri on nähty Helsingin kaduilla, huoltoasemilla ja lentoasemalla. Tästä on varmasti ollut iloa molemmille osapuolille. Tältä pohjalta lähdimme hyvillä mielin neuvottelemaan yhteistyön jatkosta ja katsomme luottavaisesti yhdessä eteenpäin, toteaa Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisänen.

-Rooli virallisena kuljetuskumppanina on erittäin vastuullinen. Pelaajat ja taustahenkilöt antavat kauden mittaan kaikkensa jäällä ja sen ulkopuolella seuralleen ja lajille. Ruoti toteuttaa kuljetuspalvelut samalla tunteella ja intohimolla, jotta kiekkoperheen matkustajat liikkuvat kauden aikana luotettavasti, turvallisesti ja täsmällisesti laadukkaalla kalustollamme. Mukavat ammattitaitoiset kuljettajamme viimeistelevät hyvän kuljetuskokemuksen, kertoo Ruotin toimitusjohtaja Juho Ruoti.

Perheyritys Reissu Ruoti on perustamisvuodestaan 1957 lähtien ollut vahvasti mukana urheilussa. Urheilu ja liikunta kaikissa sen muodoissaan lasten harrastetoiminnasta aina huippu-urheiluun saakka on aina ollut yrityksen sydäntä lähellä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021