Ladies' Night perjantaina - mukana Irina, Janni Hussi ja Scandinavian Hunks

Jokerit järjestää kiekkohistoriaan jäävän erikoisillan perjantaina 25.1. Hartwall Arenalla. Torpedoa vastaan pelattavan pelin oheisohjelman suunnittelussa ja tuotannossa ovat vahvasti mukana upeat naiset, kuten Janni Hussi ja Irina. Tämä ilta tulee olemaan täynnä naisenergiaa!

Vaikka jääkiekko kiinnostaa Suomessa myös suurta naisyleisöä, Ladies’ Night ottaa heidät huomioon täysin uudella tavalla. Hartwall Arenalla nähdään jännittävän pelin lisäksi miestanssiryhmä Scandinavian Hunksien show sekä Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuvan Irinan live-esiintyminen. Naisten jääkiekkomaajoukkueen pelaajat opastavat yleisöä lajin saloihin, ja vauhtia iltaan tuo Jokereiden oman juontajan Mikko Honkasen lisäksi illan host Janni Hussi. 

-Minut on otettu Jokerit-fanitukseen mukaan jo pikkulapsesta lähtien, sillä isäni on superkova Jokerit-fani. On mahtavaa olla tekemässä täysin uudenlaista lätkäiltaa, jossa on mukana kunnon annos mimmienergiaa. Irinan kanssa suunnittelemamme show sisältää paljon hauskaa ohjelmaa ruusuista skumppaan, livemusaan ja Scandinavian Hunkseihin. Ilta on varmasti unohtumaton startti viikonlopulle, vaikkei lätkästä paljoa tietäisikään, Hussi kuvaa.  

Katso yltä olevalta videolta lisää Jannin ja Irinan fiiliksiä ennen iltaa.

Matsin yhteydessä järjestettävällä Sony Music Clubilla esiintyvälle Irinalle jääkiekko on melko vieras laji. Illan ohjelmassa onkin haluttu huomioida tällä kertaa erityisesti kävijät, joille jääkiekko ei ole vielä tuttua. Ladies’ Night -kiekkoilta on jatkoa suosituille teemapeleille, joita ovat aiemmin olleet mm. lapsiyleisöä villinnyt Kids’ Game ja maalivahdeille omistettu Goalies’ Night.

Ladies’ Night 25.1.2019 Hartwall Arenalla klo 18.30. Ovet aukeavat klo 17.00. Liput alk. 22,50 € Ticketmasterin verkkosivuilta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019