Kurri: Sain Lake Placidin olympialaisista ikuisen muiston

Jokerit oli hyvässä vireessä, kun KHL vetäytyi koronapandemian takia aikaistetulle olympiatauolle. Kuuden viikon tauko on haaste Jokereille, varsinkin, kun joukkueesta lähtee Pekingin kisoihin kymmenkunta pelaajaa.

Mutta pelaajille olympiaedustus on iso juttu. Sen tietää omasta kokemuksestaan Jokerit Podcastin tämän viikon vieras Jari Kurri, Jokerien pääomistaja ja GM, Leijonien pelaajalegenda. Hän osallistui Lake Placidin olympilaisiin 19-vuotiaana, armeijaa suorittavana Jokerien pelaajana.  

-Sain olympialaisista ikuisen muiston, Kurri sanoo podcastissa. 

Kurrin kanssa puhutaan myös Jokerien tilanteesta, muun muassa siitä, miksi joukkueeseen ei hankittu pelaajavahvistuksia KHL:n siirtoikkunan ollessa avoimena 27. joulukuuta saakka.  

Kurri perustelee hänen ja pelaajakoordinaattori Janne Vuorisen tekemään ratkaisua sillä, että joukkueen peli kulkee ja sen terveystilanne on harvinaisen hyvä. Nuo taas heijastuvat pukukopin ilmapiiriin, pelaajien väliseen kemiaan, jota ei haluttu riskeerata. 

-Se joukkuehenki ja joukkuekemia, joka tuosta tällä hetkellä paistaa… en sano onko vaarallista, mutta ei helppo lähteä sorkkimaan sitä, Kurri kommentoi. 

Lisäksi Kurri kertoo, mitä odottaa 21. helmikuuta työt aloittavalta Jokerien uudelta toimitusjohtajalta Sami Kauhaselta.

Jokerit Podcastin toimittaa Pasi Kostiainen.