Kurri ja Harkimo kommentoivat omistajavaihdosta

Hjallis Harkimon 28 vuotta kestänyt aika Jokerit Hockey Club Oy:n puheenjohtajana päättyy. Jari Kurri astuu hänen tilalleen ja seura käy parhaillaan neuvotteluja uusien potentiaalisten suomalaisten rahoituskumppanien kanssa.

-Tämä on suuri päivä Jokereiden historiassa ja uuden ajan alku. Neuvottelut eri osapuolien kanssa ovat kestäneet pitkään, mutta vain siksi, että olen halunnut varmistaa parhaan mahdollisen ratkaisun, joka palvelee Jokereiden etua. Prioriteetti oli löytää Jokereille täysin suomalainen omistajataho ja siinä olemme onnistuneet, Harkimo kertoo.

-Olen kiitollinen, Gennadi Timtshenkolle ja Roman Rotenbergille pitkästä yhteistyöstä, jota on tehty Jokereiden eteen. Nyt Jari Kurri pääsee aloittamaan puheenjohtajana puhtaalta pöydältä, mikä on äärimmäisen tärkeää seuran tulevaisuuden kannalta. Olen varma, että Jari jokerilegendana, monivuotisena hallituksen jäsenenä sekä urheilupuolen johtajana pystyy viemään seuran toimintaa kokonaisvaltaisesti eteenpäin tulevina vuosina, Harkimo jatkaa.

-Ensimmäisenä haluamme kiittää Hjallista siitä upeasta työstä, jota hän on kolmella vuosikymmenellä tehnyt Jokereiden eteen. On paljolti hänen ansiostaan, että seurasta voi tänä päivänä puhua eurooppalaisena suurseurana, Kurri kertoo.

-Meillä oli voimakas yhteinen tahto tuoda Jokerit takaisin täysin suomalaiseen omistukseen. Olen Jokereiden kasvatti ja seura on aina ollut minulle äärimmäisen tärkeä osa elämää. Meidän on hyvä jatkaa Hjalliksen tekemää pyyteetöntä työtä ja seuran kehittämistä monella eri osa-alueella. On minulle suuri kunnia saada siirtyä upean seuramme puheenjohtajaksi, Kurri jatkaa.

-Arena Events, Gennadi Timtshenko ja Roman Rotenberg ovat olleet seuralle merkittäviä kumppaneita KHL- taipaleemme alkuvuosina. Yhteistyömme on sujunut saumattomasti ja keskusteluyhteys ollut koko ajan hyvällä tasolla. Olemme kiitollisia tuesta, jolla he ovat mahdollistaneet seuran korkeatasoisen toiminnan, Kurri kiittää.

-Useat merkittävät suomalaisyritykset ovat tehneet yhteistyötä Jokereiden kanssa seuran KHL-aikana, esimerkkeinä Veikkaus ja Finnair. Haluan, että jatkamme ja kehitämme yhteistyötämme suomalaisen liike- elämän kanssa ja etsimme nimenomaan suomalaisia sijoittajia seuraamme, Kurri kertoo.

-Haluamme tueksemme merkittäviä suomalaisyhtiöitä, jotka ovat jo aiemmin olleet tukemassa seuraamme ja joiden avulla voimme edelleen kehittää taloudellista ja urheilullista suoritustamme. Kesän aikana esittelemme uuden strategiamme seuran uuden aikakauden alkamisen merkiksi, Kurri jatkaa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020