Krejčík tähtää isoon rooliin: "Haluan auttaa joukkuetta paremmaksi"

Prahassa majaansa pitävä Jakub Krejčík on pystynyt viemään harjoitteluaan läpi normaaliin tapaan poikkeusoloista huolimatta. Hän käy pitkässä haastattelussa läpi tunnelmiaan ja siirtoaan Jokereihin.

Krejčík kertoo, että hänellä oli pöydällä kaksi tarjousta, joiden välillä hän teki päätöksen uudesta seurasta. Toinen oli Jokerit ja toinen Sveitsin liigasta. Tshekkipuolustaja on kotiutunut Suomeen mainiosti ja pelaaminen KHL:ssä käänsivät vaakakupin Jokereiden eduksi.

Ennen lopullista päätöstä Krejčík puhui paljon Marko Anttilan kanssa. Kaksikko oli joukkuekavereita Örebrossa Ruotsissa muutama vuosi takaperin.

-Marko on ollut siellä pitkään ja hän tietää kaiken seurasta. Hänestä oli minulle suuri apu, Krejčík kiittelee ja mainitsee, ettei Anttila ole juuri muuttunut viime vuosina.

-Hän tuntuu siltä samalta kaverilta kuin Ruotsissa, mutta ehkä hän tekee nykyään enemmän maaleja, Krejčík nauraa.

Puolustaja on ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina pelatessaan Liigassa ensin Lukossa ja viime kaudella Kärpissä. Hän kehuu sarjan tempoa, joka on yksi niistä tekijöistä, joka on vienyt kehitystä eteenpäin. Krejčíkin on pitänyt pystyä tekemään nopeita päätöksiä jäällä ja niissä hän on onnistunut.

-Olen vahva luistelija ja syöttöni ovat tarkkoja. Nautin pelaamisesta paineen alla ja hyökkäyssuuntaan kiekon kanssa. Haluan auttaa joukkuetta paremmaksi ja että joukkue kehittää myös minua pelaajana. Tykkään pelata paljon ja toivottavasti pystyn ottamaan ison roolin, Krejčík kertoo.

Kuuntele koko haastattelu yltä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021