Kotiavaukseen avataan irtolipunmyynti, Jokerikortit toimivat normaalisti

Etelä-Suomen aluehallintovirasto lieventää Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia alueellisen koronakoordinaatioryhmän suosituksen mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että Jokerit voi avata lipunmyynnin maanantain kotiavaukseen.

Irtolipunmyynti alkaa Ticketmasterin kanavissa tänään perjantaina klo 18.00. Hartwall Arenan ovet avataan maanantaina 6.9. Traktor-peliin klo 17.30 ja ottelu alkaa klo 18.30.

Lauantaista 4.9.2021 alkaen sisätiloissakaan järjestetyissä yleisötilaisuuksissa ei tarvitse taata yleisölle 2 metrin turvavälejä, jos terveysturvallisuus voidaan varmistaa tilojen riittävällä väljyydellä ja muilla keinoilla. Pääkaupunkiseudulta kumotaan myös velvoite jakaa tapahtumien yleisö lohkoihin ja yleisesti asiakas- ja yleisötiloja koskenut turvavälivelvoite.

Jokerit tiedotti aiemmin tällä viikolla, että Jokerikorttilaiset pääsevät otteluun 25 ihmisen lohkoihin lunastamalla liput Ticketmasterin lähettämän linkin kautta. Nämä lunastetut liput eivät enää ole voimassa. Kun lohkovelvoitteesta nyt viranomaisten päätöksellä luovutaan ja Hartwall Arenaan saa ottaa enemmän yleisöä, kausikorttilaiset pääsevät Jokerikorteillaan sisään halliin korttinsa osoittamalle paikalle. Jokerikortit toimivat siis aivan kuten ennenkin.

Myöskään aiemmissa ohjeistuksissa tiedotetut yleisön porrastetut hallille saapumisajat tai palveluiden ja wc-tilojen käyttöajat eivät ole enää käytössä. Hallille voi saapua ja palveluita käyttää vapaasti.

Jos olet tilannut Jokerikortin, mutta et ole sitä vielä postitse saanut, otathan yhteyttä Jokerit-kausikorttitiimiin joko sähköpostitse osoitteeseen jokerit@ticketmaster.fi tai puhelimitse 0297027120 (lankapuhelimesta 0,0559€/min+pvm tai matkapuhelimesta 0,1117€/min+mpm, arkisin ja lauantaisin klo 9.00-19.00 ja sunnuntaisin klo 10-18).

Jokerit toivottaa kaikki tervetulleiksi maanantaina yhdeksän kuukauden tauon jälkeen seuraamaan jokerilätkää Hartwall Arenaan!