Konstan, 18, pelipäivä: "Tavoite on pelata täällä"

18-vuotias Konsta Hirvonen voi hyvin olla ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt pelaaja, joka esiintyy Jokereiden joukkueessa KHL:ssä. Seurasimme hänen pelipäiväänsä aamusta iltaan keskiviikkona Vierumäellä ja Valkeakoskella.

Jokereihin täksi kaudeksi siirtynyt nuorten maajoukkuerinkeihin kuuluva hyökkääjä on pelannut nyt kaksi harjoituskauden ottelua ja esiintynyt edukseen. Vastuuta on tullut niin täysin kentällisin kuin alivoimalla ja nopeasti nuorukainen on oppinut miesten peleihin.

-Ihan hyvin on pystynyt kiekollakin pelaamaan ja luomaan paikkojakin. Ihan hyvältä tuntuu, Hirvonen kertoo.

-Tavoite on totta kai pelata täällä näin (Jokereissa KHL:ää), hän naulaa.

Katso, millainen oli Hirvosen pelipäivä yllä olevalta videolta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin