Kolme pelaajaa koeajalle

Matias Myttynen pelasi Jokereissa viime kauden alkuvaiheessa. Kuva: Mikko Taipale

Puolustaja Joonas Järvinen sekä hyökkääjät Matias Myttynen ja Mika Partanen liittyvät Jokereiden riveihin koeajalle. Kolmikon on määrä pelata tiistain pelissä SKA Pietaria vastaan.

Järvinen, 31, on pelannut urallaan KHL:ssä neljällä kaudella HK Sotshin ja Kunlun Red Starin riveissä. Raamikas puolustaja on tehnyt 173 ottelussa 6+18=24 pistettä. Järvinen on esiintynyt kotimaan SM-liigassa 371 pelissä ja pelannut myös kaksi kautta AHL:ssä. Lisäksi hän on edustanut Suomea kahdesti MM-kisoissa.

Myttynen, 30, on Jokereille tuttu pelaaja, sillä hän edusti seuraa viime kauden alussa ennen siirtoaan SHL:n Malmö Redhawksiin. KHL:ssä keskushyökkääjä on edustanut myös Kunlun Red Staria, Vitjaz Podolskia sekä Dinamo Riikaa. Pisteitä 80 pelissä on tullut 13+7=20. SM-liigassa Myttynen on pelannut urallaan 254 peliä.

Partanen, 28, on pelannut SM-liigassa kahdeksalla kaudella 301 peliä tehoin 59+65=124. Toissa kaudella hän edusti hetken Sveitsin liigan Lausannea. Porvoolaislähtöinen pelaaja sai kyseisellä kaudella vyölleen myös ensimmäiset maaottelunsa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022