Kolme harjoituskauden peliä Suomessa – lipunmyynti käynnissä

Jokerit pelaa kolme harjoituskauden otteluaan Suomessa. Uusi joukkue esittäytyy yleisölle ensimmäisen kerran Tikkurilan Trio Areenassa 2. elokuuta.

Kannattajilla on mahdollisuus nähdä uuden kauden Jokerit ensimmäistä kertaa tositoimissa elokuussa Suomessa. Tule katsomaan maailmanmestareita Marko Anttilaa sekä seurassa debytoivia Mikko Lehtosta ja Veli-Matti Savinaista unohtamatta muita uusia vahvistuksia Antti Niemeä, Petri Kontiolaa, Teemu Erosta, Henrik Haapalaa ja Ahti Oksasta.

Harjoituskauden ohjelma noudattelee viime vuosilta tuttua kaavaa. Ensimmäinen koitos on edessä perjantaina 2. elokuuta, kun Trio Areenassa vastassa on Neftehimik Nizhnekamsk. Seuraavalla viikolla joukkue leireilee Vierumäellä ja pelaa keskiviikkona 7. elokuuta Valkeakoskella Sibir Novosibirskiä vastaan. Viimeinen Suomessa pelattava harjoituskauden koitos on SKA Pietaria vastaan jälleen Trio Areenassa keskiviikkona 14. elokuuta. 

Liput Neftehimik- ja SKA-peleihin ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla. Voit myös ostaa molempiin otteluihin lippupaketin. Kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostitse tarjouslinkit Tikkurilan otteluihin. Jos et ole omaasi vielä saanut, olethan yhteydessä osoitteeseen jokerit@jokerit.com.

Harjoituskausi päättyy Pietarissa pelattavassa Nikolai Putshkov -muistoturnauksessa 21.-26. elokuuta. Mukana olevat joukkueet ja otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.

KHL:n runkosarjan otteluohjelma julkaistaan heinäkuun alussa.

Harjoituskauden otteluohjelma:

  • Pe 02.08. klo 18.30 Jokerit – Neftehimik Nizhnekamsk (Trio Areena)
  • Ke 07.08. klo 18.30 Sibir Novosibirsk – Jokerit (Wareena, Valkeakoski)
  • Ke 14.08. klo 18.30 Jokerit – SKA Pietari (Trio Areena)
  • 21.-26.8. Nikolai Putshkov -turnaus Pietarissa

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020