Kokoonpano torstain huippuotteluun

John Norman palaa kokoonpanoon, kun Jokerit kohtaa KHL:n kärjessä olevan Metallurg Magnitogorskin torstai-illan huippupelissä Hartwall Arenassa. Helsinkiläisten maalilla jatkaa Anders Lindbäck.

Viikko alkoi tiistaina Pietarissa, jossa SKA oli parempi luvuin 2-0. Kolmanteen erään maalittomassa tilanteessa edennyt ottelu ei ollut vierailta paras suoritus, vaikka puolustuspeli olikin tiivistynyt. Ylivoimalla Jokereilla oli mahdollisuuksia maalintekoon, mutta tällä kertaa palkinto jäi saamatta. Samalla sijoitus tasaisessa läntisessä konferenssissa putosi kolmanneksi.

Tämän illan kokoonpanoon tulee tiistain jäljiltä vain yksi muutos, kun Norman palaa tutulle paikalleen Veli-Matti Savinaisen ja Iiro Pakarisen väliin. Ruotsalaissentteri ei pelannut Pietarissa henkilökohtaisen syyn vuoksi. Loukkaantuneiden listalla ovat Jordan Schroeder, Alex Grant, Julius Junttila ja Henrik Haapala.

Jokereiden on oltava tänään parhaimmillaan, sillä vastustaja Metallurg on sarjakärjessä ja hävinnyt 19 pelistään ainoastaan kaksi. Käsittämättömässä vireessä oleva joukkue kukisti edellisessä ottelussaan Dinamo Riian vieraissa 5-4 voittomaalikilpailun jälkeen.

Jokerit ja Metallurg ovat kohdanneet KHL:ssä 14 kertaa ja voitot on tasattu luvuin 7-7. Viime kaudella Helsingissä ja Magnitogorskissa nähtiin vierasvoitot, kun Hartwall Arenassa lukemat olivat 1-5 ja Arena Metallurgissa 2-5.

Jokerit ja Metallurg iskevät yhteen huippuottelussa klo 18.30 Hartwall Arenassa. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 21 Brian O’Neill (A) – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
33 Markus Hännikäinen – 11 Kalle Kossila – 77 Teemu Turunen
48 Henri Ikonen – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (30 Janne Juvonen)