Kokoonpano sarja-avauksessa

Jokerit nimeää täyden 22 pelaajan kokoonpanon keskiviikon runkosarja-avaukseensa Dinamo Minskiä vastaan. Ryan Zapolski pelaa maalissa.

Puolustaja Juho Rautanen ja hyökkääjä Eeli Tolvanen lasketaan KHL:n säännöissä juniori-ikäisiksi pelaajiksi, joten Jokereilla on mahdollisuus peluuttaa täyttä kokoonpanoa. Keskiviikkona pelataan siis 12 hyökkääjällä ja kahdeksalla puolustajalla eli jo harjoituskaudella tutuksi tulleella ryhmällä.

Ketjut ja pakkiparit ovat hyvin pitkälti samassa muotissa kuin olivat harjoituskauden viimeisissä peleissä. Zapolski pelaa maalissa ja pikkuvaivasta toipunut Karri Rämö palaa kokoonpanoon. Loukkaantumisen takia sivussa on Petteri Wirtanen, jonka paluu tositoimiin on mahdollista kauden toisella vieraskiertueella.

Lauantaina Jokereiden kanssa sopimuksen tehnyt John Norman ei saa KHL:n sääntöjen mukaan pelata vielä tänään, koska joukkueiden oli nimettävä avausotteluiden pelaajat perjantaina. Näin ollen ruotsalainen tekee debyyttinsä perjantaina Pietarissa. Terveinä sivussa ovat myös Juho Ratilainen, Rasmus Rissanen, Tomi Mäki ja Henri Ikonen.

Jokereiden ja Dinamon väännöt ovat olleet tasaisia, mutta kahden viime kauden aikana valkovenäläiset ovat vieneet voiton kaikissa neljässä kohtaamisessa. Minskissä pelit ovat menneet isännille voittomaalikilpailujen jälkeen, kun taas Helsingissä Dinamo on ottanut voitot varsinaisella peliajalla.

Illan ottelu alkaa klo 19.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 34 Olli Palola
61 Tommi Huhtala – 41 Antti Pihlström – 25 Pekka Jormakka
16 Masi Marjamäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

18 Sami Lepistö – 39 Mike Lundin
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen
9 Joonas Jalvanti – 56 Juho Rautanen

30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019