Kokoonpano juhlaottelussa

Jokerit pelaa 50-vuotisjuhlaottelunsa tänä iltana Hartwall Arenassa. Vastassa on Dinamo Minsk. Katso joukkueen kokoonpano täältä.

Punakeltaisten kokoonpanoon tulee useita muutoksia. Puolustuksesta sivussa ovat Rasmus Rissanen ja viime pelissä loukkaantunut Mike Lundin. Näin ollen Juho Rautanen pelaa Sami Lepistön parina ja joukkueella on käytettävissä kaikkiaan kuusi pakkia.

Hyökkääjiä kokoonpanoon nimetään peräti 14. Jesse Joensuu on toipunut pelikuntoon ja pelaa samassa ketjussa Eeli Tolvasen ja Brian O’Neillin kanssa. Myös ykkösketjussa Peter Regin saa uudet laiturit, kun Nicklas Jensen ja Henri Ikonen pelaavat kapteenin rinnalla. Kolmosessa Mika Niemi toimii sentterinä Olli Palolan ja Pekka Jormakan välissä.

Lundin ja Rissasen lisäksi loukkaantuneena ovat John Norman, joka sai tällin viime pelissä, sekä Tommi Huhtala. Kolmen ensimmäisen tilaa seurataan päivä kerrallaan, kun taas Huhtala on sivussa vielä kolmisen viikkoa.

Karri Rämö palaa tänään kokoonpanoon ensimmäisen kerran sitten elokuun. Maalivahti on harjoitellut noin viikon joukkueen mukana ja lähestyy pelikuntoa. Täksi kaudeksi Jokereihin siirtynyt Rämö on pelannut tällä kaudella vasta yhden ottelun.

Jokerit lähtee illan peliin hakemaan voittoa kolmen peräkkäisen tappion jälkeen. Illan vastustaja Dinamo Minsk on läntisessä konferenssissa sijalla kymmenen.

Illan ottelussa nähdään juhlallisuuksia ja yleisölle on tarjolla kakkua heti ovien auetessa klo 17.00. Itse peli starttaa klo 18.30. Katsomossa kannattaa olla ajoissa, sillä ennen peliä julkistetaan Jokereiden kaikkien aikojen pelaajaäänestyksen tulokset.

Tervetuloa juhlimaan 50-vuotiasta Jokereita ja kannustamaan joukkue voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 6 Jesse Joensuu
25 Pekka Jormakka – 22 Mika Niemi – 34 Olli Palola
41 Antti Pihlström – 13 Petteri Wirtanen – 12 Marko Anttila
14 Tomi Mäki, 16 Masi Marjamäki

56 Juho Rautanen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
44 Jesper B. Jensen – 7 Oliver Lauridsen

30 Ryan Zapolski (31 Karri Rämö)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019