Kokoonpano harjoituskauden avauksessa

Jokereilla on kokoonpanossaan kahdeksan debytanttia harjoituskauden ensimmäisessä kamppailussa. Tikkurilassa vastassa klo 18.30 alkavassa ottelussa on Neftehimik Nizhnekamsk.

Jokeridebyyttinsä tekevät hyökkääjät Geoff Platt, Sakari Manninen ja Joona Monto sekä puolustajat Alex Grant, Viktor Lööv, Eemeli Räsänen ja Eetu Torpström. Myös maalivahti Janis Kalnins on tänään ensimmäistä kertaa Jokereiden kokoonpanossa, Ryan Zapolski pelaa kuitenkin maalissa. Brian O’Neill toimii joukkueen kapteenina, varakapteeneina ovat Tomi Mäki ja Oliver Lauridsen.

Sivussa kokoonpanosta ovat Peter Regin, Jesse Joensuu ja Sami Lepistö. Pelikuntoa lähestyvät Pekka Jormakka, Antti Pihlström, Mike Lundin ja Nico Nurmikanta.

Illan vastustaja Neftehimik on leireillyt Imatralla ja saapui eilen Vantaalle. Joukkue on ehtinyt pelata jo ensimmäisen harjoituspelinsäkin, kun viikonloppuna kaatui Traktor Tsheljabinsk jatkoajalla 3-2. Neftehimikin riveissä on kolme suomalaishyökkääjää: Joonas Nättinen, Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa.

Neftehimik sijoittui viime kaudella itäisen konferenssin kuudenneksi runkosarjassa ja putosi playoffsien avauskierroksella Traktorin käsittelyssä. Jokerit kohtasi Neftehimikin runkosarjassa kahdesti viime kaudella; kotona tuli 6-3-voitto ja vieraissa 2-3-tappio.

Tämän illan otteluun hankit liput kätevimmin Ticketmasterin verkkosivuilta. Lippuja voi ostaa myös ovelta ennen peliä.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon harjoituskauden avauksessa!

Jokereiden kokoonpano:

16 Geoff Platt – 21 Brian O’Neill (C) – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 65 Sakari Manninen
11 Steve Moses – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila
14 Tomi Mäki (A) – 81 Joona Monto – 54 Erik Embrich

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 77 Eemeli Räsänen
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen (A)
52 Eetu Torpström

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Neftehimikin kokoonpano:

27 Emil Galimov - 19 Andrej Nestrasil - 8 Jevgeni Skatshkov
77 Joonas Nättinen - 81 Mikael Ruohomaa - 88 Juuso Puustinen
42 Pavel Zdunov - 94 Bogdan Jakimov - 11 Ildar Shiksatdarov
61 Marat Hairullin - 17 Pavel Kulikov - 91 Bulat Shafigullin

83 Dmitri Ogurtsov - 22 Aleksandr Brintsev
26 Andrei Sergejev - 21 Adam Polasek
44 Damir Sharipzjanov - 63 Aleksei Volgin
55 Kamil Fazilzjanov - 78 Timur Fatkullin

33 Ilja Jezhov (1 Andrei Makarov)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin