Kokoonpano avauspelissä

Jokerit avaa KHL:n runkosarjapelinsä tänään Hartwall Arenassa. Vastassa klo 18.30 alkavassa ottelussa on Severstal Tsherepovets.

Kokoonpanossa isoin muutos on Pekka Jormakan hyppäys ykkösketjuun Mathis Olimbin rinnalle, kun taas Juhamatti Aaltonen pelaa kolmosvitjassa viime kauden lopusta tuttujen ketjukavereiden Petteri Wirtasen ja Jere Sallisen kanssa.

Sivussa ottelusta ovat Niko Kapanen ja Eetu Pöysti, jotka eivät ole pelikykyisiä. Pöysti loukkaantui Pietarin-turnauksen päätösottelussa ja on sivussa kuusi viikkoa ylävartalovamman vuoksi. Kokoonpanon ulkopuolella olevat pelikuntoiset pelaajat ovat puolustajat Daine Todd ja Jesper B. Jensen sekä hyökkääjä Saku Salminen. Maalissa avausottelussa pelaa Henrik Karlsson.

Kapasen ollessa vielä sivussa kapteenina toimii Ville Lajunen. Varakapteenin A-kirjaimen rintaansa saavat Ossi Väänänen, Peter Regin sekä Wirtanen.

Jokereiden harjoituskausi tuotti kuudesta ottelusta kolme voittoa. Joukkueen tehokkain pelaaja oli puolustaja Philip Larsen, joka teki viiteen kamppailuun 2+6=8 tehopistettä. Tehokkain hyökkääjä oli Brandon Kozun pistein 2+5=7.

Severstalin Jokerit kohtasi harjoituskauden aikana kertaalleen, kun helsinkiläiset veivät 5-3-voiton Pietarin-turnauksessa pelatussa ottelussa. Viime kaudella Jokerit voitti Severstalin runkosarjassa kotiottelussaan, mutta hävisi vieraissa. Molemmat kamppailut olivat todella tasaisia vääntöjä.

Illan kamppailuun on edelleen lippuja saatavilla, vaikka alakatsomo alkaakin olla jo hyvin täynnä. Varaa oma paikkasi Lippupisteen verkkosivuilta tai hallin lipunmyynnistä ennen kamppailun alkua. Hallin ovet avautuvat klo 17.00.

Tervetuloa avaamaan punakeltaista KHL-kautta! 

Kokoonpano tänään:
61 Tommi Huhtala – 41 Mathis Olimb – 25 Pekka Jormakka
9 Niklas Hagman – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
76 Jere Sallinen – 13 Petteri Wirtanen – 50 Juhamatti Aaltonen
18 Jesse Joensuu – 14 Tomi Mäki – 28 Jani Rita

55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
4 Ossi Väänänen – 36 Philip Larsen
2 Oskari Korpikari – 6 Topi Jaakola

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

 

 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020