Kivistö ja Lööv myös ensi kaudella Jokereissa

Jokerit on solminut yksivuotiset jatkosopimukset puolustajien Tommi Kivistön ja Viktor Löövin kanssa. Löövin sopimus sisältää myös option yhdestä lisävuodesta.

-Olemme iloisia, että kaksi joukkueen runkopuolustajaa jatkaa riveissämme myös ensi kaudella. Molemmat ovat maajoukkuepelaajia ja luonteeltaan sotureita, jotka pistävät joukkueen edun aina omansa edelle, sanoo Jokereiden General Manager Jari Kurri.

Kivistö, 27, palasi Jokereihin viime kaudeksi pelattuaan sitä ennen kaksi kautta KHL:ää Avtomobilistissa. Tällä kaudella hän on tehnyt 34 pelissä 1+5=6 pistettä ja pelannut keskimäärin 19.20 minuuttia ottelua kohden.

Jokereita jo juniori-iässä pitkään edustanut Kivistö on pelannut viime vuosina paljon myös maajoukkueessa. Hän kuului Leijonien olympia- ja MM-joukkueisiin viime kaudella. MM-hopeaa hän on saavuttanut keväinä 2014 ja 2016.

-On ollut hienoa palata Jokereihin ja pelata täällä niin viime kuin tälläkin kaudella. Huippujoukkueessa pelaajan on hyvä työskennellä, kun puitteet ovat loistavassa kunnossa ja voi keskittyä täysin oleelliseen eli harjoitteluun ja pelaamiseen. Yhdessä voimme saavuttaa menestystä keväällä ja sitä kohden tähtäämme, Kivistö sanoo.

Lööv, 26, liittyi Jokereiden vahvuuteen täksi kaudeksi pelattuaan sitä ennen neljä vuotta Pohjois-Amerikassa. Ruotsalaispakki on tehnyt tämän kauden 33 pelissä 4+7=11 pistettä ja hänen tehotilastonsa lukema +13 on joukkueen paras.

Lööv ei kuulunut juniori-ikäisenä Ruotsin ikäkausimaajoukkueisiin, mutta on tällä kaudella noussut Tre Kronorin ryhmään palattuaan Eurooppaan. Södertäljestä lähtöisin oleva pelaaja oli mukana jo marraskuun Karjala-turnauksessa ja pelaa myös tämän viikon Moskovan-turnauksessa.

-Olen nauttinut pelaamisesta Jokereissa ja hallille on hauskaa saapua joka päivä. Pelaajat, valmentajat ja kaikki ihmiset seurassa ovat mahtavia työkavereita. Ennen kaikkea meillä on mielestäni loistava joukkue, jolla on mahdollisuus menestyä. Lisäksi viihdymme tyttöystäväni kanssa erinomaisesti Helsingissä, jossa saamme olla lähellä perhettämme ja ystäviämme, Lööv kertoo.