Kiekko-Vantaa

Kiekko-Vantaa on Jokereiden virallinen yhteistyöseura. Sopimus on solmittu kauden 2022-23 loppuun asti.

Kiekko-Vantaa

Seurojen tavoitteena on edelleen kehittää pelaajapolkua junioreista ammattilaissarjoihin ja näin palvella koko suomalaista jääkiekkoa.

Mestiksessä pelaava Kiekko-Vantaa on ollut Jokereiden virallinen yhteistyöseura vuodesta 2017 lähtien. Uusi sopimus astuu voimaan kauden 2019-20 jälkeen. Mestis on toiminut hyvänä ponnahduslautana nuorille pelaajille kohti ammattilaissarjoja ja seurat ovat tehneet viime vuodet tiivistä yhteistyötä myös markkinointipuolella.

-On hienoa jatkaa yhteistyötä Kiekko-Vantaan kanssa. Sopimus palvelee pelaajapolkuamme antamalla nuorille pelaajille mahdollisuuden ottaa askeleen miesten peleihin. Meille on tärkeää tukea Mestistä, jonka kehityksellä on iso merkitys suomalaisessa jääkiekossa, sanoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

-Yhteistyösopimus Jokereiden kanssa on meille hieno asia niin urheilutoimintamme kuin markkinointipuolemmekin kannalta. Uusi sopimus tuo yhteistyöhön pitkäjänteisyyttä ja antaa meille erinomaiset mahdollisuudet kehittää omaa toimintaamme. Yhteistyöstämme hyötyy myös suomalainen jääkiekko, koska pystymme auttamaan pelaajia eteenpäin urallaan, toteaa Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu.

Vahvana tekijänä seurojen ja yksilöiden toiminnan tukemisessa mukana on pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, joka on Suomen olympiakomitean virallinen valtakunnallinen huippu-urheiluakatemia. Kiekko-Vantaan ja Jokereiden A-nuorten pelaajista valtaosa opiskelee pelaamisen ohessa ja Urhean päätehtäviä ovat urheilijan arkivalmennuksen tehostaminen, urheilun ja opiskelun yhdistäminen sekä asiantuntijapalveluiden tuottaminen urheilijoiden ja valmentajien arjen tueksi.

Kiekko-Vantaa netissä ja somessa: