Kids’ Game tulee taas – tätä kaikkea on tarjolla sunnuntaina

Sunnuntain 24.11. kotiottelu Lokomotiv Jaroslavlia vastaan on Kids’ Game, johon lastenliput maksavat vain 7 euroa. Hallilla on paljon oheisohjelmaa perheen pienimmille.

Jokerit järjesti Kids’ Game -teemapelin myös viime kaudella ja positiivisen palautteen jälkeen myös tällä kaudella haluttiin omistaa ottelu lapsille, jotka ovat näkyvästi mukana tekemässä ottelutapahtumaa. Jokerit Dance Team saa lapsista vahvistuksia ja myös kuuluttajana kuullaan lapsiääntä.

Otteluisäntänä toimii Coinline, joka tuo yli 30 aktiviteettia ympäri hallia. Tarjolla on mm. erilaisia pelejä ja pomppulinnoja katsojien vapaassa käytössä ottelun ajan. Yllä olevalta videolta näet, kuinka Jesse Joensuu ottaa mittaa 11-vuotiaasta Eetusta peleissä, joita voit itse testata sunnuntaina hallilla.

Otto-maskotti tuo peliin vieraikseen maskottikavereitaan, jotka pyörivät käytävillä ja katsomoissa ilahduttamassa katsojia. Maskottien illan kruunaa Kikattavan Kakkiaisen disko Sony Music Clubilla pelin jälkeen. Paikalle voivat saapua kaikki lapset ja lapsenmieliset.

Jokerit on lisäksi mukana tukemassa OmaKamu-toimintaa, joka kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia toimimaan lasten ja nuorten kavereina eli Kamuina. Katsomon 116 kohdalta löydät OmaKamu-pisteen ja paikalla on myös toiminnassa mukana oleva jokerilegenda Petri Varis.

Itse ottelussa pelataan isoista pisteistä huipputasaisessa läntisessä konferenssissa. Jokerit kohtaa Lokomotivin, jonka riveissä nähdään tukku tähtipelaajia, kuten ruotsalaistutkapari Magnus Pääjärvi – Anton Lander.

Lastenliput (7-16v) maksavat peliin vain 7 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Tervetuloa nauttimaan Kids’ Gamen tunnelmasta ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021