Kids' Game sunnuntaina - tätä kaikkea on tarjolla

Jokerit kohtaa Slovan Bratislavan sunnuntaina 2.12. klo 16.00 Hartwall Arenassa. Lapset pääsevät isoon rooliin ottelutapahtuman toteutuksessa ja perheen pienimmille on järjestetty myös paljon erityisohjelmaa hallille.

Jokereiden ottelutapahtuman avainhenkilöt, kuten kuuluttaja, juontaja, DJ, Dance Team ja tietysti Otto-maskotti saavat sunnuntain Kids’ Gamessa vierelleen lapset, jotka vievät ottelutapahtumaa yhdessä eteenpäin vanhempien kollegoidensa kanssa. Kyseessä on täysin poikkeuksellinen ottelutapahtuma, jossa lapset ovat pääosassa. Matsin juontajana toimii nuorison keskuudessa huippusuosittu tubettaja Jaakko Parkkali.

Tätä kaikkea löydät hallilta:

  • Hevisaurus järjestää meet & greet -tilaisuuden hallin käytävillä ennen peliä ja toisella erätauolla katsomon 110 kohdalla. Ensimmäisellä erätauolla Hevisaurus on haastattelussa Sony Music Clubilla.
  • Pohjoispäädyn ravintola-alueen valtaa Duudsonit Activity Park, joka on auki koko ottelutapahtuman ajan. Käynti alueelle 116 katsomosta.
  • Hallin käytävillä taas voi esimerkiksi käydä testaamassa CCM-kikkarataa katsomon 305 kohdalla ennen peliä ja erätauoilla.
  • Piirrä oma kannatuskylttisi Granon piirrustuspisteellä katsomon 103 kohdalla.
  • Testaa taitojasi Viasatin ja Viaplayn pöytälätkäpisteellä ennen peliä ja erätauoilla katsomon 316 kohdalla. Samassa paikassa kokoonpanon ulkopuolella olevat jokeripelaajat ovat kirjoittamassa nimmareita ensimmäisellä erätauolla.
  • Joulupukki on jakamassa yllätyslahjoja Jokereiden palvelupisteellä katsomon 106 edustalla. Voit myös käydä pyörähtämässä ainoastaan lasten tuotteilla varustetussa #91 Storen outlet-pisteessä katsomon 111 kohdalla.

Ottelutapahtumasta tulee upea ainutlaatuinen kokemus, jossa kaikkien punakeltaisten perheiden halutaan olevan mukana. Kids’ gameen lastenliput (7-16-v.) vain 5 euroa tai 2 lasta ja 2 aikuista yhteensä 40 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä Hartwall Arenalle!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019