Kids’ game – lapset tekemässä ottelutapahtumaa

Jokerit kohtaa Slovan Bratislavan sunnuntaina 2.12. klo 16.00 Hartwall Arenassa. Lapset pääsevät isoon rooliin ottelutapahtuman toteutuksessa ja perheen pienimmille on järjestetty myös paljon erityisohjelmaa hallille.

Jokereiden ottelutapahtuman avainhenkilöt, kuten kuuluttaja, juontaja, DJ, Dance Team ja tietysti Otto-maskotti saavat sunnuntain Kids’ gamessa vierelleen lapset, jotka vievät ottelutapahtumaa yhdessä eteenpäin vanhempien kollegoidensa kanssa. Kyseessä on täysin poikkeuksellinen ottelutapahtuma, jossa lapset ovat pääosassa.

Matsin juontajana toimii nuorison keskuudessa huippusuosittu tubettaja Jaakko Parkkali. Hevisaurus järjestää meet & greet -tilaisuuden hallin käytävillä. Pohjoispäädyn ravintola-alueen valtaa Duudsonit Activity Park, joka on auki koko ottelutapahtuman ajan. Hallin käytävillä taas voi esimerkiksi käydä testaamassa CCM-kikkarataa tai pyörähtämässä ainoastaan lasten tuotteilla varustetuissa #91 Storen pisteissä.

Luvassa on myös paljon muuta erityisohjelmaa, josta tiedotamme viikon aikana. Ottelutapahtumasta tulee upea ainutlaatuinen kokemus, jossa kaikkien punakeltaisten perheiden halutaan olevan mukana. Kids’ gameen lastenliput (7-16-v.) vain 5 euroa tai 2 lasta ja 2 aikuista yhteensä 40 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta.

Katso yllä olevalta videolta, mitä on luvassa. Äänessä ovat ottelutapahtuman ohjaaja Matti Tammisto ja kuuluttaja Juha Pusila.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä Hartwall Arenalle!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin