KHL-mestari vieraaksi Hartwall Arenaan

Hallitseva KHL-mestari SKA Pietari testaa Jokereiden vireen Hartwall Arenassa torstaina 6. elokuuta. Tapahtumassa on esillä myös Gagarin Cup.

Jokerit saa harjoituskauden toiseen otteluunsa kovimman mahdollisen vastuksen, kun keväällä KHL-mestaruutta juhlinut SKA Pietarin tähtisikermä saapuu leireilemään Helsinkiin. Kapteeninsa Ilja Kovaltshukin ja suomalaisvahtinsa Mikko Koskisen johdolla pietarilaiset valmistautuvat puolustamaan mestaruuttaan tulevalla kaudella.

SKA on onnistunut pitämään joukkueensa hyvin kasassa. Uusina vahvistuksina jo ennestään timanttiseen ryhmään ovat tässä vaiheessa liittyneet muun muassa Venäjän maajoukkuepakit Andrei Zubarev ja Jegor Jakovlev sekä hyökkääjät Jarno Koskiranta, NHL-kokemusta omaava ruotsalainen Joakim Lindström ja viimeisimpänä jättiläismäinen karhu Jevgeni Artjuhin.

Harjoituskausi on SKA:lle erityisen tärkeä, sillä joukkueen päävalmentaja on vaihtunut. Vjatsheslav Bykovin tilalle nimetty Andrei Nazarov valmensi viime kaudella Barys Astanaa ja oli kiivaan luonteensa ansiosta myös monia otteluita toimitsijakiellossa. Nyt entinen NHL-pelaaja on valmentajauransa kovimmassa paikassa yrittäessään johdattaa SKA:ta kohti menestystä.

Pietarilaisjoukkue tuo mukanaan Helsinkiin myös KHL-mestaruuspokaali Gagarin Cupin, joka on ottelun aikana esillä Hartwall Arenassa. Painoltaan 18-kiloinen näyttävä pysti on nimetty ensimmäisenä ihmisenä avaruudessa käyneen kosmonautti Juri Gagarinin mukaan.

Ottelulippujen kausikorttilaisille suunnattu ennakkomyynti alkaa tänään perjantaina. Kausikorttilaiset saavat sähköposteihinsa linkin, jonka kautta lippuja pääsee ostamaan. Ennakkoon ostettuna yksittäisen lipun hinta on 10 euroa ja Club Seat -paikoille 15 euroa. Lastenliput (7-16v.) molempiin kategorioihin 7 euroa.

Yleinen lipunmyynti käynnistyy maanantaina klo 12.00 Lippupisteen verkkosivuilla ja muissa myyntikanavissa. Club Seat -lippujen hinta on 20, muiden 13 ja lastenlippujen (7-16v.) molempiin kategorioihin 7 euroa. Ottelussa free seating ja kamppailu alkaa tuttuun arkiaikaan klo 18.30.

Jokereiden harjoituskauden ohjelmasta poistuu keskiviikoksi 5. elokuuta merkitty kamppailu Severstal Tsherepovetsia vastaan. Tähän otteluun jo hankitut liput kelpaavat sellaisinaan SKA-ottelussa. Myös kolmeen Suomessa pelattavaan harjoituskauden otteluun (Sibir, Severstal, Sibir) hankitun lippupaketin Severstal-pelin lippu käy sellaisenaan SKA-ottelussa.

Tervetuloa Hartwall Arenalle seuraamaan harjoituskauden kovinta ottelua Jokerit-SKA torstaina 6. elokuuta klo 18.30!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022