Kauden ensimmäinen fanitapahtuma 15.8.

Torstaina 15.8. faneilla on mahdollisuus tulla tervehtimään uuden kauden jokerijoukkuetta Hartwall Arenalle klo 17.00-18.30 välisenä aikana. Luvassa on nimmarien ja yhteiskuvien täyteinen ilta!

Sisäänpääsy on maksuton ja tapahtuu alakatsomon pääsisäänkäynnin kautta. Pelaajat ovat paikalla klo 17.00-18.30 ja luvassa on myös fanituotetarjouksia. Paikalla nähdään totta kai myös Otto-maskotti.

Runkosarjan ensimmäinen kotiottelu pelataan tiistaina 3. syyskuuta, joten ehdit vielä hoitaa myös kausikorttiasiasi kuntoon. Fanitapahtumassa voit vierailla kausikorttitiskillä ja katsomme yhdessä sinulle mieleisimmän paikan koko kauden Hartwall Arenan kotiotteluihin.

Tervetuloa viettämään hauskaa punakeltaista iltaa hallille!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin