Kauden alku lähenee - "Kivempi pelata kuin harjoitella"

Jesse Joensuu odottaa innolla torstaina alkavaa Pietarin-turnausta, jossa Jokerit pelaa neljä kovaa ottelua viiteen päivään. Kamppailut toimivat samalla kenraaliharjoituksena runkosarjalle.

Joukkue on harjoitellut alkuviikon Helsingissä ja suuntasi keskiviikkona iltapäivällä kohti Pietaria. Torstaina vastassa klo 15.00 alkavassa ottelussa on Avangard Omsk, joten turnaus starttaa nopeasti. Perjantaina kohdataan Severstal, sunnuntaina Kunlun Red Star ja maanantaina isäntä SKA Pietari.

-Tosi hyvät fiilikset. Päästään reissuun, Pietari on tosi nätti kaupunki elokuussa sekä pelataan paljon eikä harjoitella. Se on aina kivempaa kuin harjoittelu, Joensuu virnisti.

-Jengissä on tosi hyvä henki jo näin alussa. Vierumäen-reissut ja tällaiset, joissa ollaan enemmän kimpassa, ovat kivoja juttuja.

Katso Joensuun koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin