Kapteenin kahvihetki - "Fanien tuki ollut tosi iso asia joukkueelle"

Marko Anttila on ehtinyt toimia Jokereiden kapteenina nyt parisen kuukautta. Oli siis mainio aika istahtaa Löfbergs Lilan kapteenin kahvihetkelle ja käydä hyvin sujunutta alkukautta. Anttila on ollut erittäin otettu siitä, että fanit ovat käyneet myös poikkeusaikoina kannustamassa joukkuetta hallilla.

Liki 4000 ihmistä on saapunut jokaiseen kotipeliin Hartwall Arenaan. Uskollisten kannattajien tuki ei ole jäänyt pelaajilta huomaamatta ja on ollut osaltaan auttamassa joukkuetta hyviin suorituksiin ensimmäisten viikkojen aikana.

-Tosi suuri asia verrattuna siihen, ettei hallissa olisi ketään. Olemme tuohon oikein tyytyväisiä ja hienosti porukka ollut mukana kannustamassa. Se on vain lisännyt joukkueen latausta, kun hallissa on ollut jokeriväkeä ja -faneja pitämässä ääntä, Anttila kiitteli.

Kapteenin kahvihetkessä Anttila kommentoi myös neljä vuotta kipparin pestiä hoitaneen Peter Reginin paluuta joukkueeseen. Lopuksi katseet suunnataan keskiviikon kotiotteluun sarjajohtaja TsSKA Moskovaa vastaan. Edessä on molemmille joukkueille iso ottelu, sillä kumpikin kärsi tappion maanantaina.

-Ovathan nämä hienoja pelejä. Kova vastustaja, joka tulee varmasti nälkäisenä päälle, koska he harvoin tappioita kärsivät. Meilläkin on petrattavaa viime pelistä ja tavoitteena on ottaa myös revanssi heistä, koska viimeksi heitä vastaan hävisimme, Anttila totesi.

Jokereiden ja TsSKA Moskovan välinen ottelu alkaa keskiviikkona klo 18.30. Hartwall Arenan ovet avataan klo 17.00 ja Jokerikorttilaiset pääsevät katsomoihin klo 17.30, muut katsojat klo 17.45. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkokaupasta. Muistathan myös lukea poikkeusaikojen tapahtumaohjeistuksen ennen saapumistasi hallille.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021