Kapteenilla onnistunut paluu - "Tuntui hyvältä olla taas mukana"

Peter Regin palasi tositoimiin 94 päivän tauon jälkeen, kun Jokerit kukisti Sotshin perjantaina. Kapteeni myönsi, että karstaa oli vielä hieman koneessa, mutta paluu jäi silti positiivisen puolelle.

Regin pelasi reilut 14 minuuttia Sotshissa samassa ketjussa Geoff Plattin ja Steve Mosesin kanssa. Kolmen kuukauden tauon jälkeen rytmiin tottuminen ottaa aikansa, mutta tanskalainen oli päässyt harjoittelemaan joukkueen mukana hyvän tovin ennen paluutaan. Hän on luottavainen, että täyteen iskuun päästään nopeasti.

-Olo oli ihan hyvä, vaikka noin pitkän tauon jälkeen onkin jonkin verran ruosteessa. Voitimme pelin, mikä on tärkeintä. Tuntui hyvältä olla mukana sellaisessa jälleen, Regin hymyili.

Jokerit päättää vuoden 2018 pelien osalta sunnuntaina Bratislavassa, joka on ollut joukkueelle vaikea paikka KHL-vuosina. Syyskuussa helsinkiläiset ottivat Slovakian pääkaupungissa 5-3-voiton ja kahteen pisteeseen tähdätään totta kai myös nyt. Helsinkiläisjoukkueen pisteputki venyi perjantain Sotshi-voiton ansiosta neljän pelin mittaiseksi.

-Jätkät näyttävät iloisilta ja kopissa on hyvä tunnelma. Yritämme jatkaa hyvää virettä, Regin sanoi.

Katso kapteenin koko haastattelu yltä.

Jokereiden ja Slovanin välinen ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.00 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata Viasatin ja Viaplayn kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019