Kannattajien unelmamatka toteutuu: Tallinnassa pelataan lokakuussa

Jokerit pelaa kaksi runkosarjan kotiotteluistaan Tallinnassa lokakuun lopussa seuran juhliessa samalla 51-vuotissyntymäpäiviään. Punakeltaisten kannattajille kyseessä on todellinen unelmareissu!

Jokerit järjestää Tallinn Hockey Weekend -tapahtuman yhteistyössä Viron suurimman media-alan yhtiön Estonia Ekspress Meedia AS:n kanssa. Joukkue pelaa Tallinnan vuonna 2015 valmistuneessa ja 5850 katsojaa vetävässä Tondiraba Arenassa kaksi kovaa KHL-ottelua läntisen konferenssin haastajia vastaan. Perjantaina 26.10. vastassa on Spartak Moskova ja kaksi päivää myöhemmin sunnuntaina 28.10. Severstal Tsherepovets. Perjantain kamppailu alkaa klo 18.30 ja sunnuntain klo 15.00. Tondiraba Arena sijaitsee vain kuuden kilometrin ja kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta ja satamasta.

Tallinna on Jokereille ja seuran kannattajille erinomainen pelipaikkakunta, sillä se on suomalaisille tuttu ja helppojen yhteyksien päässä. Toissa kaudella Riiassa 2000 suomalaista kannusti joukkueen voittoon lauantaipelissä ja tunnelma oli täysin uskomaton. Nyt edessä on varmasti vieläkin huikeampi tapahtuma.

-Kannattajat nauttivat suunnattomasti pelimatkoista lähipaikkakunnille ja olemme todella iloisia voidessamme tarjota heille tällaisen elämyksen. Tallinnan peleistä tulee varmasti ikimuistoinen kokemus jokaiselle, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

-Yhteisöllisyytemme ja yhteishenkemme vahvistuu näillä matkoilla, kuten olemme Riian ja Pietarin kanssa saaneet huomata. Nyt pääsemme vieläpä täysin uuteen paikkaan Tallinnaan, jossa Viron jääkiekon kehityksen myötä on paljon kannattajapotentiaalia niin Jokereiden kuin koko KHL:n suuntaan, Kohonen jatkaa.

Viikonloppuna Jokerit täyttää 51 vuotta, joten Tallinnassa järjestetään totta kai myös synttäribileet lauantain välipäivänä. Ohjelmaa on luvassa jo iltapäivällä pelaajatapaamisten muodossa ja paikalla on tietysti myös ihastuttava Jokerit Dance Team. Illalla edessä ovat viralliset synttäribileet, joiden paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Liput otteluihin myy Suomessa tuttuun tapaan Ticketmaster ja Viron puolella Piletilevi. Lippujen hinnat ovat 29-59 euroa (+ palvelumaksut). Kannattajien on mahdollista ostaa myös lippupaketti molempiin peleihin hintaan 55-110 euroa (+ palvelumaksut). Lippujen yleinen myynti käynnistyy maanantaina 9.7. klo 9.00. Paikattomana fanikatsomona toimivat katsomonosat A1 ja D4.

Tallinnan ottelut ovat Jokereiden kotiotteluita, mutta ne eivät kuulu runkosarjan kausikorttiin, johon sisältyvät Hartwall Arenassa pelattavat pelit. Jokerit tarjoaa kausikorttilaisilleen etuosto-oikeuden Tallinnan peleihin. Kaikkia heitä on lähestytty ja ostolinkit toimitettu sähköpostitse. Etuosto-oikeus päättyy maanantaina 9.7. ennen yleisen myynnin alkua.

Jokereiden yhteistyökumppani Tallink on vahvasti mukana tapahtumassa ja tarjoaa jokerikannattajille rajoitetun määrän matkapaketteja, jotka sisältävät niin laivamatkan Tallinnaan kuin majoituksen paikan päällä. Tutustu matkapaketteihin tarkemmin täällä. Hyödynnä ennakkovaraajan etu ja varaa matkasi 30.7. mennessä!

Tondiraba Arenassa on myös todella rajoitettu määrä VIP-paikkoja, joista lisätietoa saat tämän esitteen kautta. Oma VIP-kokemus kannattaa varmistaa heti, sillä paikat loppuvat nopeasti.

Tervetuloa nauttimaan runkosarjan upeimmasta viikonlopusta Tallinnaan!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022