Kalnins torjuntavuorossa – tässä kokoonpano Valkeakoskella

Jokerit jatkaa harjoituskauttaan tänään keskiviikkona Valkeakoskella, jossa vastaan asettuu Sibir Novosibirsk. Janis Kalnins torjuu helsinkiläisten maalilla ja kokoonpanoon tulee myös muita pieniä muutoksia.

Antti Niemi torjui viime viikolla 3-2-voiton harjoituskauden avauksessa Neftehimikiä vastaan ja odotetusti valmennusjohto antaa seuraavassa kamppailussa Kalninsin avata kautensa. Latvialaistorjuja siirtyi Jokereihin viime kaudeksi ja pelasi runkosarjassa 37 kamppailua sekä pudotuspeleissä kuusi.

Viime viikon pelissä huilanneet Jesse Joensuu, Marko Anttila, Mika Niemi, Viktor Lööv ja Alex Grant pelaavat tänään kauden avausottelunsa. Anttila toimii joukkueen kapteenina, Joensuu ja Mikko Lehtonen saavat paitoihinsa varakapteenin A-kirjaimen. 

Loukkaantumisten vuoksi sivussa pelistä ovat Nicklas Jensen, Veli-Matti Savinainen ja Eetu Mäki. Lepovuorossa tänään ovat Sami Lepistö, Peter Regin ja Brian O’Neill. Vierumäen-leirillä mukana olevat Roope Reini ja maalivahti Aleksanteri Heiskanen ovat myös kokoonpanon ulkopuolella.

Illan vastustaja Sibir oli viime kaudella itäisen konferenssin yhdeksäs ja jäi pudotuspeleistä neljän pisteen päähän. Joukkueen riveissä nähdään peräti neljä suomalaispelaajaa, sillä maalivahti Harri Säteri sekä hyökkääjät Juuso Puustinen, Jukka Peltola ja Mikael Ruohomaa edustavat siperialaisseuraa.

Sibir avasi harjoituskautensa otteluiden osalta tiistaina Valkeakoskella hallitsevaa SM-liigan mestaria HPK:ta vastaan. Venäläisryhmä otti voiton lukemin 3-2 rankkarien jälkeen, mutta suomalaispelaajat eivät olleet kokoonpanossa. 

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:

11 Steve Moses – 27 Petri Kontiola – 25 Henrik Haapala
6 Jesse Joensuu (A) – 37 John Norman – 72 Aleksi Halme
9 Ahti Oksanen – 26 Konsta Hirvonen – 48 Henri Ikonen
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (C)

44 Mikko Lehtonen (A) – 52 Eetu Torpström
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 7 Oliver Lauridsen
4 Tommi Kivistö – 77 Eemeli Räsänen 

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

 

 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin