Kalnins torjui Tallinnassa jo 2016 - "Tunnelma oli upea"

Janis Kalnins tietää, mitä odottaa Jokereiden Tallinnan-viikonlopulta, sillä hän pelasi kaupungissa KHL-ottelussa kaksi vuotta sitten. Latvialaisvahti on vieraillut kaupungissa useita kertoja ja odottaa uutta matkaa innolla.

Kalnins torjui Dinamo Riian paidassa voiton Metallurg Magnitogorskista joulukuussa 2016 KHL-ottelussa. Iltapuhde oli hikinen, sillä torjuntoja kertyi tilille peräti 47 ja voitto heltisi rankkareissa lopulta luvuin 4-3. Kausi oli Kalninsille ensimmäinen KHL:ssä, joten ottelu on jäänyt mieleen.

-Se oli rankka ottelu, se on päällimmäisin muistoni pelistä. He painostivat lopussa todella kovaa. Voitimme rankkareilla ja tunnelma oli erinomainen, joten nautin pelaamisesta siellä, jokerivahti kertoi.

Kalnins on vieraillut Tallinnassa muutamia kertoja perheensä kanssa ja tutustunut muun muassa Vanhaankaupunkiin. Tondiraban jäähalli tulee jälleen tutuksi, kun Jokerit pelaa kaksi KHL-ottelua perjantaina ja sunnuntaina. Hyvää alkukautta lähdetään jatkamaan näissä otteluissa.

-Nautitaan matkasta ja tunnelmasta. Pelataan kovaa ja tähtäimessä on tietysti kaksi voittoa, hän alleviivasi.

Katso Kalninsin haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Tallinnaan ehdit vielä mukaan, sillä lippuja on jäljellä molempiin peleihin. Varaa oma paikkasi Ticketmasterin sivuilta.

Helpoin tapa päästä Tallinnaan on varata matkat osoitteessa https://www.tallinksilja.fi/jokerit. Yllä olevasta kartasta näet, kuinka lähellä halli on keskustaa. Peleihin pääset Tallinnassa joko bussilla tai Taksilla. Kartan voit ladata itsellesi tämän linkin kautta.

Laivat liikennöivät päivittäin Tallinnaan usealla eri vuorolla. Esimerkiksi sunnuntain päiväpeliin ehdit helposti, kun hyppäät klo 10.30 lähtevään Megastariin. Takaisin Helsingissä olet klo 21.30. Kaikissa laivoissa on vielä tilaa. Alta näet aikataulut: 

HEL-TAL

  • 07.30–09.30 joka päivä Star
  • 10.30–12.30 joka päivä Megastar
  • 13.30–15.30 joka päivä Star

TAL-HEL

  • 19.30–21.30 joka päivä Megastar
  • 22.30–00.30 ma, ke-su Star

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019