Kaikki valmista vuoden viimeiseen – tässä kokoonpano

Jokerit päättää vuoden 2021 Moskovassa TsSKA:n vieraana. Jaossa on jälleen tärkeitä pisteitä, sillä joukkueet ovat läntisessä konferenssissa tasapisteissä kolmantena ja neljäntenä.

Jokerit pelasi voittokantaan tiistaina, kun kotihallissa kaatui Kunlun Red Star selkein lukemin 7-1. Nicklas Jensen viimeisteli hattutempun ja Philip Holm kasasi tehot 2+3=5, kun helsinkiläiset saivat kaivattuja onnistumisia hyökkäyspäässä. Anders Lindbäck palasi tolppien väliin, mutta sai olla suhteellisen rauhassa läpi illan.

Ruotsalaisvahti jatkaa tänään Jokereiden maalilla, eikä kokoonpanoon tehdä kenttäpelaajienkaan osalta muutoksia. Sairastumisen takia sivussa on edelleen Brian O’Neill ja loukkaantumisen vuoksi Henrik Haapala.

TsSKA koko tiistaina 3-4-tappion Moskovan paikallispelissä Dynamoa vastaan, kun loppuhetkillä kahden maalin johtoasema kääntyi tappioksi. Päävalmentaja Sergei Fedorovin miehistö on varmasti tulta ja tappuraa, kun kiekko putoaa tänään jäähän CSKA Arenan 26 metriä leveässä kaukalossa.

TsSKA on kukistanut Jokerit tällä kaudella kahteen otteeseen Helsingissä, ensin jatkoajalla ja viimeksi ennen joulua varsinaisella peliajalla. Joukkueet kohtaavat tämän illan lisäksi runkosarjassa vielä helmikuussa olympialaisten jälkeen Moskovassa.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata discovery+-palvelun kautta.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 11 Kalle Kossila – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen (A)
33 Markus Hännikäinen – 10 Jordan Schroeder – 77 Teemu Turunen
13 Julius Junttila – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
90 David Sklenicka – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (30 Janne Juvonen)