Kahden pelin rundi alkaa Moskovasta - "On päästy työntekoon kiinni"

Jokerit kohtaa tiistaina Dynamo Moskovan vieraskaukalossa, kun pelit jatkuvat viikonlopun ylimääräisen tauon jälkeen. Iiro Pakarinen ja Tony Virta kertovat joukkueen harjoittelusta välipäivinä sekä lähtökohdista tulevaan kamppailuun.

Viime viikolta kaksi ottelua jäi pelaamatta, kun sekä Avtomobilist että Salavat Julajev jättivät koronatartuntojen vuoksi saapumatta Helsinkiin. Jokerit keskittyi näin ollen harjoitteluun ja pyrkii jatkamaan hyvää virettään tiistaina Dynamoa vastaan. Kolmesta viime ottelusta punakeltaiset ovat ottaneet kolme voittoa.

-Ollaan päästy omaan hommaan ja työntekoon kiinni. On tehty mielestäni enemmän töitä kuin vastustajajoukkueet ja siitä se lähtee. Sarja on täynnä tosi kovia joukkueita ja ehkä työnteko vähän jäi, kun oli heikompia jaksoja. Alettiin luistaa joistain asioista, mutta nyt on päästy taas tekemiseen kiinni, Pakarinen kertoo.

Katso koko haastattelu yltä.

Jokerit ja Dynamo kohtaavat Moskovassa tiistaina klo 18.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata discovery+-palvelun kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022