Juvonen maalille perjantain peliin, hyökkäykseen muutoksia

Jokerit kohtaa Mikkelin Jukurit perjantaina Imatralla Bauer Games -tapahtuman toisessa ottelussaan. Helsinkiläisten maalilla debytoi Janne Juvonen ja myös hyökkäyksessä nähdään kaksi ensikertalaista.

Jokerit otti torstaina Krefeldistä 5-2-voiton Iiro Pakarisen (2), Brian O’Neillin, Hannes Björnisen ja Marko Anttilan osumilla. Tolppien välissä Anders Lindbäck pysäytti 16 laukausta. Harjoituskauden avausottelu sujui punakeltaisten komennossa alusta loppuun.

Tämän päivän otteluun muutoksia tulee, kun Ruotsin liigan Leksandista Jokereihin siirtynyt Juvonen pääsee tekemään ensiesiintymisensä uudessa seurassa. Hyökkäykseen nousevat Kristjan Kombe ja Tommi Laakso, joille peli on niin ikään ensimmäinen jokeripaidassa. Laakso oli jo torstaina kokoonpanossa, muttei pelannut. Myös Aleksi Halme pelaa tänään ensimmäisen harjoituskauden ottelunsa ja puolustuksessa debytoi oma kasvatti Jaako Manninen.

Huilivuorossa ovat torstaina pelanneet Jordan Schroeder, Markus Hännikäinen, Henri Ikonen ja Niko Mikkola. Loukkaantumisten takia sivussa ovat Jesse Joensuu, Otto Leskinen ja pitkäaikaispotilas Henrik Haapala. Veli-Matti Savinaisen on määrä päästä peleihin mukaan ensi viikolla.

Vastustaja Jukurit avasi Bauer Gamesit torstaina isäntä Imatran Ketterää vastaan ja otti tyylipuhtaan 5-0-voiton. Mikkeliläisten riveissä nähdään jokerikannattajille viime vuosilta tuttu mies Pekka Jormakka sekä helsinkiläisseuran kasvatti Teemu Henritius. Joukkueessa on monia muitakin mielenkiintoisia nimiä. Penkin taakse saapui täksi kaudeksi huikean NHL-uran pelannut Olli Jokinen, joka on ainakin harjoituskauden avauspeleissä saanut iskostettua omiinsa tekemisen meininkiä.

Tämän päivän ottelu alkaa klo 17.00 ja suoraa lähetystä voi seurata Ruutu-palvelun kautta. Kaikki katseluoikeuksista saatavat tuotot menevät Imatran Ketterän toiminnan tukemiseen. Luvassa on hieno kiekkopäivä, joten kaikki mukaan kannustamaan Jokerit voittoon myös kotikatsomoissa!

Jokereiden kokoonpano:

71 Nicklas Jensen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill (A)
77 Teemu Turunen – 11 Kalle Kossila 81 Iiro Pakarinen
13 Julius Junttila – 42 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (C)
72 Aleksi Halme – 86 Kristjan Kombe – 63 Tommi Laakso

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
3 Niklas Friman – 90 David Sklenicka
53 Jaako Manninen

30 Janne Juvonen (39 Anders Lindbäck)