Juvonen maalille, kokoonpanoon muutoksia perjantaille

Janne Juvonen on torjuntavuorossa perjantaina, kun Jokerit kohtaa Dinamo Riian toistamiseen Tikkurilan Trio Areenassa. Myös kenttäpelaajien osalta kokoonpanoon tulee muutoksia.

Jokerit oli torstaina pari askelta latvialaisia edellä ja kuittasi 5-0-voiton. Maalinteossa onnistuivat Jordan Schroeder, Iiro Pakarinen, Oliver Tuhkanen ja kolmannessa erässä kahdesti Teemu Turunen. Anders Lindbäck torjui nollapelin eteen 28 kertaa.

Samoin kuin viime viikolla Imatralla Juvonen pääsee tositoimiin peräkkäisten päivien toisessa ottelussa. Viime perjantaina hän piti nollan Jukureita vastaan ja sai mainion startin jokeriuralleen.

Hyökkäyksestä lepovuorossa ovat tänään Brian O’Neill, Kalle Kossila ja Marko Anttila, heidän tilalleen nousevat Aleksi Halme, Kristjan Kombe ja Tommi Laakso. Pakistossa Jaako Manninen korvaa Niko Mikkolan. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Otto Leskinen, Alex Grant, Jesse Joensuu ja pitkäaikaispotilas Henrik Haapala.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30. Yleisötapahtumien voimassa olevien rajoitusten vuoksi peliin ei ole lipunmyyntiä. Suoraa lähetystä voi seurata Jokerit.comin ja YouTuben kautta klo 18.20 alkaen. Ottelun selostaa Mikko Mannonen.

Jokereiden kokoonpano:

48 Henri Ikonen – 10 Jordan Schroeder – 13 Julius Junttila
33 Markus Hännikäinen – 42 Hannes Björninen – 81 Iiro Pakarinen (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 77 Teemu Turunen
72 Aleksi Halme – 86 Kristjan Kombe – 63 Tommi Laakso

40 Petteri Lindbohm (C) – 52 Philip Holm
4 Tommi Kivistö – 73 Oliver Tuhkanen
3 Niklas Friman (A) – 90 David Sklenicka
53 Jaako Manninen

30 Janne Juvonen (35 Sebastian Katajainen)