Junttila, Norman ja Leskinen palaavat – tässä kokoonpano

Jokerit saa keskiviikon kotiotteluunsa takaisin kokoonpanoon hyökkääjät Julius Junttilan ja John Normanin sekä puolustaja Otto Leskisen. Helsinkiläiset lähtevät Dinamo Minskiä vastaan katkaisemaan kolmen pelin tappioputkeaan.

Jokerit palasi maajoukkuetauolta maanantaina TsSKA Moskovaa vastaan ja kärsi Hartwall Arenassa 1-3-tappion. Sijoitus läntisessä konferenssissa on neljäs ja eroa kärjessä olevaan SKA Pietariin on kaksi pistettä. Viidentenä vaanii Severstal Tsherepovets, joka on Jokereista kahden pisteen päässä.

Sairastumisten takia vielä maanantaina sivussa olleet Junttila ja Leskinen tekevät paluun, samoin loukkaantumisen vuoksi huilannut Norman. Jokerit saa näin tärkeitä palasia takaisin kokoonpanoonsa. Sairastumisten takia pelikunnossa eivät vielä ole Alex Grant, Hannes Björninen eikä Brian O’Neill. Loukkaaneena on Henrik Haapala.

Illan vastustaja Dinamo on lännessä kahdeksantena ja voittanut kaksi edellistä peliään. Ennen taukoa kaatui kotikaukalossa Jokerit 5-3 ja heti tauon jälkeen maanantaina vieraissa Dinamo Riika lukemin 4-1.

Keskiviikon ottelu alkaa klo 18.30. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

13 Julius Junttila – 11 Kalle Kossila – 71 Nicklas Jensen
77 Teemu Turunen – 10 Jordan Schroeder – 81 Iiro Pakarinen (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 12 Marko Anttila (C)
33 Markus Hännikäinen – 86 Kristjan Kombe – 48 Henri Ikonen
61 Niclas Tenhovuori

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

30 Janne Juvonen (70 Samuli Tervo)