Jukka Kohonen jättää Jokerit

Jokereiden toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien työskennellyt Jukka Kohonen, 55, jättää tehtävänsä. Helsinkiläisseuran hallitus on hyväksynyt Kohosen päätöksen.

-Viiden ja puolen vuoden jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että on aika jättäytyä pois seurasta. Nämä ovat olleet vaiheikkaita vuosia, joiden aikana Jokerit on saavuttanut hyviä tuloksia monella eri osa-alueella. Seura on tällä hetkellä KHL:n rankingin ykkönen ja suomalaistuneen joukkueen myötä hyvässä asemassa lähdössä tulevaan kauteen, Kohonen kertoo.

Kohonen työskenteli toimitusjohtajana isossa roolissa Jokereiden KHL-siirrossa, joka oli ensimmäinen suomalaisen huippu-urheiluorganisaation hyppäys kansainväliseen liigaan. Viiden vuoden aikana Jokereista on tullut Suomen toiseksi suosituin urheilubrändi, jonka edellä on ollut ainoastaan miesten jääkiekkomaajoukkue.

-Haluan Jokereiden johtoryhmän puolesta kiittää Jukkaa hänen ajastaan seurassamme ja hyvästä yhteistyöstä. Hän on ollut johtamassa paikallisen jääkiekkoseuran muutosta kansainvälisesti tunnetuksi huippu-urheilubrändiksi yhdessä maailman parhaista liigoista, Kurri kiittää.

 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020