Joulumyyjäiset tiistaina 10.12.

Jokereiden perinteiset joulumyyjäiset järjestetään tiistaina 10.12. Hartwall Arenalla. Paikalla pääset tapaamaan pelaajia sekä tekemään jouluostoksia. Paikalla on totta kai myös joulupukki.

Punakeltaiset kokoontuvat joulumyyjäisiin tänäkin vuonna Hartwall Arenalle. Tiistaina 10.12. klo 17.00-19.30 välisenä aikana pääset nauttimaan jouluisesta tunnelmasta parhaassa seurassa. Paikalla hallilla on niin pelaajia, Jokerit Dance Team, Otto-maskotti kuin tietysti myös joulupukki.

Tänä vuonna halukkaat pääsevät luistelemaan Hartwall Arenan jäälle. Otathan mukaan omat luistimesi ja kypärän. Mailat ja kiekot jätetään tällä kertaa kotiin, jotta kaukalossa vallitsee jouluisan rauhallinen tunnelma, josta myös perheen pienimmät nauttivat.

Joulumyyjäisissä pääset totta kai tekemään lahjaostoksia kuusen alle aattoiltaa varten. Aiempien vuosien tapaan käytävillä on useampia myyntipisteitä, joista löydät varmasti loistavia lahjaideoita niin pienemmille kuin varttuneemmillekin kannattajille.

Pelaajat ovat paikalla klo 19.00 asti ja heihin voit törmätä niin kaukalossa yleisöluistelussa kuin hallin käytävällä nimmareita jakamassa. Power Play -ravintolassa voit kokeilla Coinlinen pelejä ja haastaa jokeripelaajia legendaarisessa nopeustestissä ja muissa peleissä.

Joulumyyjäisiin sisäänpääsy on maksuton ja myös parkkihalliin voi jättää autonsa ilmaiseksi. Tervetuloa viettämään tunnelmallista iltaa hallille! 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020