"Joukkueessa kova luotto, että voidaan voittaa joka peli"

Joukkue palasi sunnuntaina töihin Hartwall Arenalle valmistautumaan maanantain Dinamo Riika -peliin. Pekka Jormakan mukaan ryhmässä on suuri usko omaan tekemiseen, mikä näkyi vieraskiertueella tappioasemien kääntämisinä voitoiksi.

Tiistain ja torstain voitot Kazanissa ja Nizhni Novgorodissa tulivat erinomaisten kolmansien erien suoritusten kautta. Maalin tai edes kahden takaa-ajoasema ei joukkuetta lannistanut, vaan oma peli tuotti tarvittavat maalipaikat pelien kääntämiseksi. Itseluottamus näkyy kaikessa tekemisessä.

-Meillä on neljä hyvää kenttää ja kova luotto joka pelaajaan. Se luo uskoa, että mahdollisuus on voittaa ihan jokainen peli, Jormakka totesi.

Maanantaina Jokereiden vireen testaa Dinamo Riika, joka voitti joukkueiden kauden avauskohtaamisen Latviassa luvuin 2-1 jatkoajalla.

-Se on meille revanssin paikka, Jormakka tiivisti.

Katso hyökkääjän koko haastattelu yltä.

Jokereiden ja Dinamo Riian välinen ottelu alkaa maanantaina Hartwall Arenassa klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Ottelu on helsinkiläisten viimeinen Hartwall Arenassa ennen marraskuun puoliväliä.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019