Joukkue palannut Suomeen - "Tärkeää kerätä energiaa"

Jokerit aloittaa neljän peräkkäisen kotiottelun sarjan perjantaina Dynamo Moskovaa vastaan. Pitkä Kaukoidän-kiertue oli raskas, joten akkujen lataaminen korostuu entisestään.

Vapaapäivän jälkeen oli aika palata harjoituksiin torstaina. Parranpärinää riitti erinäisistä aiheista, kun jätkäporukka pääsi yhden päivän tauon jälkeen jälleen iskemään juttua pukukoppiin. Ykkösaiheeksi nousi Viktor Löövin uusi talvitakki, joka tuotiin harjoitusten ajaksi kunniapaikalle roikkumaan vaihtopenkille.

-Viki tuli turkki päällä hallille. Hienoa, että jollain on pokkaa tuollaiseen. Itsellä ei riittäisi, Petri Kontiola naureskeli.

Sentteri on urallaan tehnyt monta pitkää vieraskiertuetta KHL:ssä. Viimeisin kuului niistä raskaimpiin, joten palautuminen on ensiarvoisen tärkeää. Perjantain peli tulee nopeasti, mutta joukkue on saanut myös hyvin lepoa alle.

-Huilataan ja otetaan iisisti. Kerätään energiaa, niin jaksaa taas painaa täällä, Kontiola totesi.

-Perjantaina on taas hyvä joukkue vastassa ja ihan täysillä saadaan painaa menemään. Etenkin ylivoimalla he ovat tosi vaarallisia. Pysytään pois boksista ja tehdään itse maalit, hyökkääjä ohjeisti.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta.

Jokereiden ja Dynamo Moskovan välinen kamppailu alkaa perjantaina klo 18.30 Hartwall Arenassa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020