Jormakka: Viikonlopun kunniaksi parasta pöytään perjantaina

Pekka Jormakka oli ketjunsa kanssa liekeissä keskiviikkona. Perjantaina Jokerit hakee kolmatta peräkkäistä voittoa ja täydellistä avausviikkoa runkosarjaan.

Jokerit oli keskiviikkona Amuria vastaan maalin tappiolla ensimmäisen erän jälkeen, mutta toisessa alkoi tapahtua. Jormakka alusti ensin Mika Niemen osuman ja iski itse 2-1-maalin Karl Stolleryn namupassista. Kolmannessa erässä Jormakan tarjoilusta pääsi nauttimaan Nicklas Jensen, joka teki kauden avausmaalinsa.

-Nicklaksella näytti vielä maalisarake nollaa ja pitihän hänelle saada maali aikaiseksi, Jormakka vitsaili torstain välipäivänä.

-Siinä olisi ollut paikka itselläkin ampua, mutta toisaalta, jos syöttö menisi perille, niin se on varma maali, hän perusteli valintaansa.

Perjantaina Jokerit kohtaa Admiral Vladivostokin ja hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan. Tämä tarkoittaisi täydellistä avausviikkoa punakeltaisille, mutta ajatuksen ei ole annettu karata liian kauas. Torstaina peliä käytiin tiiviillä kammalla läpi ja kehityskohtia löytyi.

-Pystymme parantamaan eilisestä. Perjantaina pistetään viikonlopun kunniaksi kaikki peliin ja tehdään viikon paras suoritus. Kyllä sieltä silloin voitto irtoaa, Jormakka sanoi.

Jokereiden ja Admiralin peli alkaa perjantaina klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020