Jormakka ja Lauridsen taas kehissä – katso kokoonpano

Jokerit hakee viikon toista voittoaan tänään, kun vastassa Hartwall Arenassa on Vitjaz Podolsk. Helsinkiläisten kokoonpanoon paluun tekevät Pekka Jormakka ja Oliver Lauridsen.

Kaksikko ei pelannut maanantaina, kun Jormakka kärsi pienestä vaivasta ja Lauridsen oli pelikiellossa. Tänään he ovat tutuilla pakoillaan kokoonpanossa; Jormakka Geoff Plattin ja Nicklas Jensenin rinnalla, Lauridsen taas Jesper Jensenin pakkiparina.

Jokerit kukisti Dinamo Minskin maanantaina 5-3 John Normanin (2), Sakari Mannisen, Tomi Mäen ja Jesse Joensuun osumilla ja jatkaa läntisen konferenssin kolmantena. Janis Kalnins oli hyvässä vireessä tolppien välissä ja jatkaa maalissa myös tänään. Latvialainen on torjunut seitsemässä pelaamassaan ottelussa neljä voittoa.

Sivussa kokoonpanosta tänään ovat Henri Ikonen ja Karl Stollery. Loukkaantumisten takia eivät pelaa Peter Regin, joka huilaa tammikuun loppuun, ja Eemeli Räsänen, jonka tilaa seurataan viikko kerrallaan.

Illan vastustaja Vitjazin vieraskiertue on sujunut voitokkaasti, sillä joukkue haki jatkoaikavoitot niin Moskovasta Spartakia vastaan kuin Sotshin vieraana maanantaina. Joukkueen ykkösnimi on ollut Miro Aaltonen, joka on tehnyt 6+8=14 pistettä 16 ottelussa. Tolppien välissä Joni Ortio on ollut myös mies paikallaan. Vitjaz on läntisessä konferenssissa seitsemäntenä.

Jokerit kohtasi Moskovan alueen seuran syyskuussa Podolskissa ja haki 4-1-voiton. Avauserässä isännät painoivat päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta Jokerit kävi tekemässä maalit. Viimeistelyssä ottelussa onnistuivat Brian O’Neill, Sami Lepistö, Marko Anttila ja Lauridsen.

Yhdeksässä KHL-kohtaamisessa Jokerit on vienyt voiton kuudesti Vitjazia vastaan. Helsinkiläiset ovat vieneet nimiinsä neljä edellistä keskinäistä kohtaamista varsinaisella peliajalla.

Tämän illan kamppailussa juhlitaan 10 vuotta täyttäviä Eteläpäätyä ja Old Chiefsiä. Liput Eteläpäätyyn maksavat vain 10 euroa ja muihin katsomoihin alkaen 20 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta tai hallilta ennen peliä.

Tervetuloa kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
14 Tomi Mäki – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020