Jokerit Live keskiviikkona 5.5. klo 18.00 – luvassa pelaajajulkistuksia

Jokerit ja Bright järjestävät yhteistyössä virtuaalitapahtuman keskiviikkona 5.5. klo 18.00. Jokerit Live -nimeä kantavassa tapahtumassa katsotaan kohti tulevaa kautta ja julkistetaan uusia pelaajavahvistuksia.

Kausi 2021-22 lähestyy kovaa vauhtia ja on järjestyksessään Jokereiden kahdeksas KHL:ssä. Jokerit Live -tapahtumassa paikan päällä studiossa ovat puheenjohtaja ja GM Jari Kurri, pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen sekä päävalmentaja Lauri Marjamäki, jotka kertovat tulevan kauden suuntaviivoista.

Myös faneilla on mahdollisuus olla vahvasti mukana Jokerit Livessä, sillä lähetykseen pääsee osallistumaan esittämällä kysymyksiä studiossa olevalle seurajohdolle. Kysymykset lähetetään studioon tekstimuodossa lähetyksen aikana.

Tapahtumaan pääset mukaan ilmoittautumalla tämän linkin kautta.

Seurajohdon haastattelujen ja pelaajajulkistusten lisäksi Jokerit Livessä on oma osionsa helsinkiläisseuran junioreille. Studiossa palkitaan mm. Vuoden jokerijuniori sekä Vuoden juniorivalmentaja.

Koko punakeltainen perhe halutaan virtuaalisesti koolle keskiviikkona 5.5. klo 18.00 alkaen. Tervetuloa käynnistämään kautta 2021-22!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021