Jokerit, Laakkonen ja Nissan julkistavat uuden vahvistuksen nimen

Jokerit ja Laakkonen-autokonserni ovat solmineet KHL-kautta 2019-20 koskevan yhteistyösopimuksen, jonka myötä Jokereiden pelaajat saavat käyttöönsä Laakkosen Nissan-autot. Oheiselta videolta näet, kuinka yhteistyökumppanit paljastavat uuden jokerivahvistuksen.

Jokereiden ja Nissan Suomen välinen yhteistyö on jatkunut kolmen edellisen KHL-kauden ajan. ja joukkueen pelaajien käytössä kaudella 2019-20 on Nissanin Qashqai- ja X-Trail-malleja.  Suomen suurimpana autojen vähittäismyyntiketjuna tunnetuksi tullut Laakkonen-autokonserni taas liittyy nyt uutena merkittävänä kumppanina mukaan helsinkiläisseuran toimintaan.

-Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Nissanin kanssa viime vuosien aikana ja aloitamme suurella innolla kumppanuuden vahvana perheyrityksenä tunnetun Laakkosen kanssa. Olemme saaneet vuosien aikana pelaajilta paljon kiitosta Nissanin mallistosta, joka soveltuu monipuolisuutensa ansiosta sekä heille että esimerkiksi junioripuolemme perheiden tarpeisiin, Jokereiden myyntijohtaja Juha Kuusla kehuu.

-Olemme erittäin iloisia saadessamme jatkaa Nissanin ja Jokereiden välistä monivuotista yhteistyötä myös kaudella 2019-20. Toivotamme tervetulleeksi yhteistyöhön mukaan uutena tulokkaana myös jälleenmyyjäkumppanimme Laakkonen-autokonsernin ja erityisesti sen Helsingin Herttoniemessä toimivan Nissan Laakkonen Helsingin, Nissanin maajohtaja Tommi Luopajärvi toteaa.

Laakkonen-konserni on perustettu vuonna 1960. Konsernin autoliiketoiminnoista vastaavat Autotalo Laakkonen Oy ja Veljekset Laakkonen Oy, joiden muodostama autojen vähittäismyyntiketju tekee vuosittain yli 36 000 onnistunutta autokauppaa ja hoitaa yhteensä yli 250 000 huoltokäyntiä. Laakkonen-konserni työllistää lähes 1300 henkilöä. Konsernin liikevaihto oli vuoden 2018 lopussa päättyneellä tilikaudella lähes 0,7 miljardia euroa. Lisää Laakkonen-konsernista voit lukea osoitteessa https://www.laakkonen.fi/.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019