Jokerit ja Veikkaus yhteistyöhön

Jokerit ja rahapeliyhtiö Veikkaus ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen kesto on kaksi vuotta.

-Jokereiden otteluiden suosio pelikohteina ja kansainvälisen sarjan näkyvyys kasvoivat merkittävästi Jokerien hyvän menestyksen myötä. Veikkaukselle on tärkeää olla mukana sen asiakkaita kiinnostavassa urheilussa, kertoo Veikkauksen urheilupelien liiketoimintaryhmän johtaja Sami Kauhanen.

Veikkauksesta tulee yksi Jokereiden pääyhteistyökumppaneista. Helsinkiläisseuran toimitusjohtaja Jukka Kohonen on tyytyväinen luontevasti syntyneeseen ratkaisuun.

-Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että Jokerit on herättänyt Veikkauksen mielenkiinnon ja pääsimme tähän sopimukseen. On hienoa tehdä yhteistyötä suomalaisurheilun vahvan tukijan kanssa. Sekä Jokerit että Veikkaus odottavat menestyksekästä ja tuloksellista kumppanuutta, Kohonen toteaa.

Veikkauksen sponsorointi on pitkäjänteistä, vastikkeellista ja liiketoimintaa edistävää yhteistyötä. Veikkaus näkyy ottelutapahtumissa, Jokerien verkkosivuilla ja Jokereiden peliasuissa.

Jokerit siirtyi KHL:ään viime kaudeksi. Sen sijoitus oli tulokaskaudella erinomainen kuudes. 

Veikkauksen tuotosta ohjautuu merkittävä osuus suomalaiselle jääkiekkoilulle. Yhtiön koko tuoton – viime vuonna yli 520 miljoonaa euroa - jakaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Suomalaisen liikunnan ja urheilu saama tuki on noin 150 miljoonaa euroa vuodessa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022