Jokerit ja SVKK vienninedistämismatkalla Kazanissa

Jokerit oli mukana Suomalais-Venäläisen Kauppakamarin SVKK:n järjestämässä Finnish Business -tapahtumassa ja vienninedistämismatkalla Kazanissa tällä viikolla.

SVKK järjesti tapahtuman samaan aikaan, kun Jokerit pelasi hallitsevaa KHL-mestari Ak Barsia vastaan Kazanin Tatneft Arenassa. Vienninedistämismatka jatkui kahden seuraavan päivän aikana ja tapahtuma järjestettiin Team Finland -yhteistyönä Suomen Moskovan-suurlähetystön kanssa. Yritysdelegaatiota johti suurlähettiläs Mikko Hautala ja paikalla oli lähes 80 osallistujaa 50:stä eri suomalaisyrityksestä.

Jokereiden oleminen kaupungissa osui hyvin tapahtuman ja matkan yhteyteen ja näin tiistaina 16. päivä Jokerit järjestikin Tatneft Arenassa Pre Game -tapahtuman, jolla viikko saatiin hienosti käyntiin. Jokereiden kannalta oli upeaa myös ottelun lopputulos: 3-2.

Pre Game -tapahtuma tarkoituksena oli yritysten edustajien pääsy verkostoitumaan niin keskenään kuin Jokereiden edustajien kanssa. KHL on Euroopan suurin jääkiekkoliiga ja Jokerit tarjoaa mahdollisuuksia päästä kansainvälisen jääkiekkomaailman ytimeen poikkeuksellisella tavalla. Yhteistyökumppanit voivat hyödyntää globaalisti tunnetun Jokerit-brändin lisäksi seuran kansainvälisen vientiohjelman palveluita.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019