Jokerit ja Suomen Materiaalikeskus yhteistyöhön

Jokerit ja Suomen Materiaalikeskus ovat solmineet 3-vuotisen yhteistyösopimuksen. Alansa johtava toimija lähtee ylpeänä tukemaan Jokereita tuleville KHL-kausille.

-Olemme seuranneet mielenkiinnolla Jokereiden menestyksekästä KHL -taivalta. KHL:n ja Jokereiden hyvä näkyvyys ja myönteinen imago mahdollistavat positiiviset mielikuvat myös Materiaalikeskuksen tuotteiden yhteydessä. Jokereiden periksiantamaton esiintyminen, taitavuus ja ammattimainen asenne voidaan yhdistää kehittelemäämme MaKePro -toiminnanohjausjärjestelmään, jota tarjoamme kierrätys-, maanrakennus- ja kuljetusalan toimijoille, kertoo Materiaalikeskuksen toimitusjohtaja Samuli Sirkkunen. 

-Toivotamme Suomen Materiaalikeskuksen ilolla mukaan Jokereiden kumppaniperheeseen. Olemme molemmat alojemme vahvoja toimijoita kotimaassa, joten yhteistyöstä on varmasti luvassa hedelmällistä, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Näistä lähtökohdista Materiaalikeskus ja Jokerit valikoivat yritykselle kummipelaajaksi Marko Anttilan. Suomen maajoukkuekapteenin olemus, peliesitykset ja sitoutuminen joukkueeseen ovat vertaansa vailla. Materiaalikeskus näkee kyseisenlaiset ominaisuudet tärkeinä myös yritystoiminnassa ja siksi ne sopivatkin loistavasti kuvaamaan MaKePro -toiminnanohjausjärjestelmästä saatavaa käyttäjäkokemusta. 

Suomen Materiaalikeskuksen toiminnan perustana ovat toimintavarmuus, nopeus, laatu, kilpailukyky ja turvallisuus. Yhtiö välittää raaka-aineita, jotka ovat laatumääritysten mukaisia ja turvallisia käyttää. Tällä hetkellä suurimmat materiaalivolyymit ohjautuvat teräs- ja valimoteollisuuden käyttöön. Panostus uusien kierrätysmateriaalien kehittämiseen on jatkuvaa.

Suomen Materiaalikeskuksen yhteistyökumppaneiden käsittelylaitokset kattavat koko maan ja niiden käsittelykapasiteettia pystytään hyödyntämään useimpiin kierrätettäviin materiaaleihin. Metalliromuista saatavat raaka-aineet sekä esimerkiksi puu, lasi, muovi ja kumi voi kierrättää tuotantoyritysten kautta turvallisesti.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020