Jokerit ja KHL

Jokerit ja KHL

Jokerit siirtyy kaudeksi 2014-15 pelaamaan KHL-sarjaan. Helsinkiläisseuran liittyminen sarjaan julkaistiin 28. kesäkuuta 2013 ja samalla kerrottiin Hartwall Arenan myynnistä venäläis-suomalaiselle liikemiehelle Gennadi Timtshenkolle sekä venäläis-suomalaiselle Rotenbergin perheelle. Lokakuun lopussa Jokereiden siirto sai sinettinsä, kun 49% seuran osakkeista siirtyi hallin ostaneelle Arena Events Oy:lle.

Jokerit ja kansainvälinen jääkiekkoliiga KHL ovat päässeet sopimukseen helsinkiläisseuran pelaamisesta sarjassa kaudella 2014-15. Neuvotteluja käytiin kesästä lähtien ja lokakuun 2013 lopussa osapuolet ilmoittivat asiasta tiedotustilaisuudessa.

Vuonna 1967 perustettu Jokerit on ensimmäinen suomalaisseura, joka siirtyy KHL:ään, jossa pelaa jo 28 joukkuetta kahdeksasta eri maasta. Kaudella 2014-15 lukumäärä noussee 30:een ja tulevina vuosina KHL:n tavoite on levittäytyä yhä laajemmalle Eurooppaan.

-Jokerit on äärimmäisen ylpeä päästessään edustamaan Suomea ja suomalaista jääkiekko-osaamista maailman nopeimmin kasvavaan jääkiekkosarjaan. Haluamme taistella sarjan mestaruudesta, joten edessämme on iso työ, kun alamme valmistautua tulevaan haasteeseen, sanoo helsinkiläisseuran puheenjohtaja Harry Harkimo.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022