Jokerit ja Intersport Easton merkittävään yhteistyöhön

Jokerit Hockey Club Oy ja Helsingin Jokerit ry ovat solmineet viisivuotisen yhteistyösopimuksen urheilutarvikekauppa Intersport Eastonin kanssa. Merkittävä sopimus tekee Intersport Eastonista yhden Jokereiden pääkumppaneista ja on näkyvästi läsnä ja esillä niin Jokereiden KHL-joukkueen kuin seuran juniorienkin toiminnassa.

Intersport Easton kuuluu kansainväliseen Intersport-kauppaketjuun, joka on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport Easton panostaa toiminnassaan erityisesti tuotteiden laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan monipuolisesti eri liikunta- ja urheilumuodoissa sekä ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 

Jokerit ja Intersport Easton löysivät neuvotteluissa nopeasti toisensa. Uusi kumppani tulee vahvasti mukaan mm. helsinkiläisseuran ottelutapahtumiin ja vastaa jatkossa varustetoimituksista Jokereiden U18-juniorien ja siitä nuorempien joukkueille. Jokereiden fanituotteita pystyy luonnollisesti jatkossa hankkimaan kätevästi myös Intersport Eastonista.

-Jokereiden juuret ovat vahvasti Itä-Helsingissä, joten tuntuu erityisen hienolta aloittaa yhteistyö Intersport Eastonin kanssa. Viiden vuoden sopimus kuvastaa hyvin sitä luottamusta, jonka olemme pystyneet välillemme luomaan, kertoo Jokereiden kaupallinen johtaja Mika-Pekka Miettinen.

-Intersport Easton on luotettava toimija ja alansa ehdotonta huippua. Meille seurana on iso asia, että koko Jokerit-perhe pääsee hyötymään tästä yhteistyösopimuksesta, Miettinen jatkaa.

Myös Intersport Eastonissa odotetaan innolla alkavaa kumppanuutta Jokereiden kanssa. Urheilutarvikekauppa löytyy uusista tiloista kauppakeskus Eastonista osoitteesta Kauppakartanonkatu 3 ja liikkeeseen saapuminen on helpointa suoraan yläparkkipaikalta. Kauppias Jyrki Mollgren välittää yrityksen terveiset koko jokeriperheelle.

-On meille mahtava ilo saada solmia Jokereiden kanssa pitkäaikainen yhteistyösopimus ja olemme suuresti kiitollisia saamastamme luottamuksesta, Mollgren kertoo.

-Eastonissa teitä kaikkia palvelee ammattitaitoinen ja innostunut henkilökunta niin kiekkoilussa, huollossa kuin muissakin vapaa-ajan liikuntamuodoissa. Koko Intersport Eastonin väki toivottaa kaikille tsemppiä ja terveyttä vallitsevassa tilanteessa sekä hyvää kevättä. Heitetään yläfemmat, kun siihen on taas oikea aika!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020