Jokerit ja Ihku Bar yhteistyöhön hyvän asian puolesta

Jokerit ja Helsinkiin keväällä perustettu karaokebaari ja yökerho Bar Ihku ryhtyvät yhteistyöhön, jonka yhtenä merkittävänä kohtana on Hope Ry:n kanssa tehtävä hyväntekeväisyyskampanja.

Aikaisemmin Levillä, Oulussa ja Tampereella toiminut legendaarinen ravintolaketju Ihku on kevään aikana avannut karaokeravintolan myös Helsingin Kamppiin. Karaoken lisäksi Ihkun lavalla nähdään viikoittain maamme eturivin artisteja sekä Suomen ykkösbilebändejä.

-Laajennettuamme Helsinkiin halusimme ehdottomasti aloittaa yhteistyön Jokereiden kanssa ja olla mukana maan hienoimmassa ottelutapahtumassa. Kun esiin nousi mahdollisuus tehdä samalla hyvää, oli päätös meille erittäin mieluinen,  kommentoi Ihkun toimitusjohtaja Tomi Keisala.

Runkosarjan aikana Ihku lahjoittaa 50 euroa jokaisesta Jokereiden kotijäällä tekemästä maalista Hope Ry:lle vähävaraisten sekä kriisin kohdanneiden perheiden lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen. Lisäksi perheitä kutsutaan kauden aikana nauttimaan Hartwall Arenan tunnelmasta yhdessä Hope Ry:n kanssa.

-Ihkun kampanja on hieno osoitus siitä, että urheilumarkkinointi voi olla myös tapa tehdä hyvää. Mielenkiinnolla seuraamme kenen lavasta lahjoituksia syntyy eniten kauden aikana, kommentoi Jokereiden tapahtuma- ja kumppanuuspäällikkö Miika Haapala

Jokerikannattajille Helsingin Ihkussa on voimassa edulliset Tunturihinnat perinteistä kausikorttia tai mobiilikausikorttia näyttämällä. Kymmenvuotiaan Ihkun ovet ovat avoinna karaoken ja live-musiikin ystäville joka päivä osoitteessa Antinkatu 1.

 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021