Jokerit ja Enterprise-autovuokraamo yhteistyöhön

Jääkiekkojoukkue Jokerit on aloittanut yhteistyön LänsiAuto-konserniin kuuluvan autovuokraamo Enterprisen kanssa. Uudella yhteistyöllä haetaan joustavuutta ja tehokkuutta Jokereiden autokumppanuuteen sekä tarjotaan etuja Jokereiden kausikortin haltijoille. Uusi yhteistyö käynnistyy toukokuun alusta.

Enterprise on maailman suurin autovuokraamokonserni 1,5 miljoonan vuokra-auton valikoimalla. LänsiAuto on toiminut Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa vuoden 2019 alusta alkaen. Kattava verkosto, joustava palvelu ja laaja mallisto tarjoavat Enterprisen asiakkaille ja yhteistyökumppaneille turvallisen sekä kustannustehokkaan tavan autoilla. Enterprisen autovuokrauspisteet sijaitsevat tyypillisesti keskeisillä paikoilla, jotka ovat helposti saavutettavissa niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. 

-Haemme tällä yhteistyöllä Enterpriselle monipuolista ja modernia näkyvyyttä sekä tarjoamme Jokereille helpon tavan hallinnoida yrityksen kaikkia autotarpeita yhden toimijan kautta. Enterprisen monipuolinen mallisto tarjoaa Jokereiden organisaatiolle ja heidän faneilleen laaja-alaisen tavan hyödyntää kustannustehokkaasti palveluitamme. Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaan odotukset niin palvelussa, laadussa kuin arvossa. Enterpriseltä asiakas voi valita juuri omaan tilanteeseensa parhaiten sopivan vuokra-auton riippuen siitä, tarvitaanko autoiluun vetokykyä, isoa tila-autoa, pakettiautoa vai kompaktia kaupunkiautoa, täsmentää LänsiAuton Head of Marketing Elina Kopra.

-Olemme Jokereissa todella innoissamme aloittamassa merkittävän yhteistyön alansa globaalin huipputoimijan Enterprisen kanssa. Meille tärkeää on pystyä tarjoamaan pelaajillemme ja työntekijöillemme laadukkaat kulkuneuvot nopeasti ja joustavasti, mihin Enterprise on täydellinen kumppani. Lisäksi haluamme yhteistyön myötä tarjota sidosryhmillemme mahdollisuuden hyödyntää Enterprisen palveluita ja luoda etuja, joista tiedotamme ennen kautta ja sen aikana, toteaa Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisänen.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022