Jokerit ja Ebeling Hammaslääkärit yhteistyöhön

Jokerit ja Ebeling Hammaslääkärit ovat solmineet kaudet 2019-22 kattavan yhteistyösopimuksen. Ebeling Hammaslääkärit on suomalainen perheyritys, jonka arvoihin kuuluvat kotimaisuus, korkea laatu ja asiakaskeskeisyys.

Ebeling Hammaslääkärit on Jokereiden pelaajien ja henkilöstön virallinen hammaslääkäriasema myös tulevina vuosina. Yhteistyö käynnistyi jo viime kaudella ja pelaajat ovat loppukesän ja alkusyksyn aikana käyneet vuositarkastuksissaan. Yllä olevalta videolta voit katsoa, miten Brian O'Neillin käynti sujui.

-Kaikki tietävät, että jääkiekossa hampaat voivat kokea pahojakin vaurioita. Myös terveiden hampaiden ja suun hoitaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. On hienoa, että olemme saaneet Ebeling Hammaslääkäreistä todella ammattitaitoisen suomalaisen kumppanin, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.

-Olemme innostuneita saadessamme jatkaa yhteistyötä Jokerien kanssa ja osaltamme olla mukana rakentamassa kokonaisvaltaisen tervettä ja menestyvää joukkuetta, iloitsee Ebeling Hammaslääkärien Sakari Ebeling.

Ebeling Hammaslääkäreistä voit lukea lisää osoitteesta https://www.ehammas.fi/.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020